Husk at åbnes dennes uges låge i vores store adventskalender | Vi har en lille julegave til dig | Kom i julestemning med ILVA
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Se denne e-mail i din browser.

Diy: til og fra kort
Som en lille, sød julegave til dig, så har vores grafiker designet nogle fine julekort, som du kan hente helt gratis og printe. Du kan printe dem på hvidt papir, men det er også flot printet på farvet papir i lyse nuancer; eksempelvis papir i en flot lysebrun/beige-farve. Husk også at skrabe denne uges låge i vores store adventskalender længere nede i mailen.
Få dine gratis til-og-fra-kort

KOM I JULESTEMNING

JULE COLLAGE

Mangler du inspiration til gaver? Få gaveinspiration lige her. Vi giver dig også inspiration til julen med de tendenser, der virkelig rør sig i år. Det traditionelle mødes med det enkle, naturlige og nordiske udtryk. I denne tid, i sær i år, er det dejligt med noget velkendt og hyggeligt.

Sådan ser julen ud 2020

DELTAG I ILVAS STORE ADVENTSKALENDER

2. advent - har du husket at skrabe dages låge

Vi nærmer os nu 2. søndag i advent. Har du husket at skrabe denne uges låge? Der gemmer sig en rigtig lækker præmie, og den skal du da have chancen for at vinde.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Tag os med @ILVAbolig, når du deler dine ILVA-favoritter på Instagram. Vi bliver så glade, og så kan det være, dit billede kommer til at ligge her. Følg også #ILVA og vær sikker på at se vores nyeste opslag.
Følg os her
Facebook
Instagram
Pinterest
website
Gratis levering
Byt i bolighus
Prissikkerhed
Attraktiv finansiering

Alt i vores bolighuse er lige til at tage med hjem eller til hurtig levering. Eneste undtagelse er bestillingsvarer, der fremstilles specielt til dig, her skal du regne med en mindre leveringstid.

Der tages forbehold for moms- og kronejusteringer, tastefejl, ikke fremkomne samt udsolgte varer.

Denne mail kan ikke besvares.

Du kan til enhver til opdatere dine præferencer ved at klikke her.

Ønsker du ikke længere at modtage ILVA's nyhedsbreve?
Afmeld dig her