Kan du vælge din farve nu?

ELGIGANTEN
Varenummer: a46845
Distributør: Apple
Kundekode: AA-G930F2
Farve: Make a choice
Din pris: 5 kr.
(i stedet for 7.599 kr.)
Vi anmoder om et gebyr på 5 kr. til dækning af vores sponsors ordrebehandlingsomkostninger (Apple)
VÆLG MINE PRÆFERENCER NU

Hej,

Baseret på din søgehistorik har vi bemærket, at du er en stor fan af Apple. Du er derfor blevet udvalgt som en af vores "Månedens kunder". Denne titel berettiger dig til at modtage en lille overraskelse fra os: den spritnye iPhone 7. Et af de vigtigste valg, du skal træffe, er din foretrukne farve på din iPhone 7!

VÆLG MINE PRÆFERENCER NU

Læs videre for at få nogle tip, inden du bestemmer dig…

Den sorte iPhone beholder den tre-tonede stil fra de tidligere modeller, men den er lidt mindre markant. Den anodiserede aluminiumsplade bag på er meget mørkere end de tidligere modeller - mere sort end grå. Den har også en sort frontplade og mørkegrå bånd langs kanterne.

Den nye ravnsorte iPhone er et spændende farvevalg. Den er mørkere end den eksisterende Space Grey iPhone, som er mere mørkegrå end helt sort. Den har også en skinnende overfalde i modsætning til de matte farver, som Apple traditionelt har brugt.

Guld er som lakrids - nogle folk hader det, mens andre elsker det. Men én tin er sikkert - Apple har gjort et fremragende arbejde med mulighed for en guldfarvet model. Den ser fantastisk ud - tættere på champagnenuance end tarveligt gult guld.

Den roseguldfarvede iPhone ser stilfuld ud med den hvide frontplade og matchende bånd på kanterne. Som med den guldfarvede iPhone vil den roseguldfarvede model få folk til at dreje hovedet, når du bruger den et offentligt sted.

Som guld- og roseguldversionen har iPhone-sølvversionen en hvid frontplade og lysegrå bånd langs kanterne. Bagpladen er sølvfarvet anodiseret aluminium, som er en meget lysere nuance end den sorte model Hvilken farve vælger du?
VÆLG MINE PRÆFERENCER NU
Om vores "Månedens kunde"-program

Hver måned vælger vi 30 forskellige kunder og giver dem mulighed for at modtage et af vores produkter. Hver kunde vælges baseret på hans/hendes søge- og købshistorik, og hver måned sponsoreres vores gaveprodukter af et nyt mærke. Denne måneds sponsor er: APPLE. Vi vil gerne udtrykke vores taknemmelighed til de følgende partnere: Apple, Samsung, Philips, Sony, Apple, Dyson, Asus, Bosh, Kenwood.




Du har modtaget denne email, fordi du abonnerede på vores mailingliste.
GlobalMedia, Vesterbrogade 78e, Aarhus, Danmark






Unsubscribe me from this list