Åbn nyhedsbrevet i din browser

Vi må ikke glemme alle SMV’erne, der udviser kæmpe samfundssind

 

”Hvor coronaen risikerer at koste de store virksomheder mange penge, risikerer den at koste SMV’erne livet. Derfor er det på høje tid, at der også sættes fokus på alle os SMV’er, der udviser samfundssind og styrer gennem en kradsende coronatid uden hjælp.” Sådan lyder vores opråb til stat og Mediedanmark.

 
Læs mere her

Vi ønsker alle en glædelig sommer

 

Sommerferien er enten i gang eller lige rundt om hjørnet for de fleste, og hos Eurotag Danmark vil vi gerne sende dig vores varmeste sommerhilsener. Byder den kommende tid på opgaver, så fortvivl ej: Du kan kontakte os hele sommeren, hvor vi står klar med al den service og support, som du skal bruge for at komme videre med projektet. Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 15 15 17 eller send os en e-mail: info@eurotag.dk.

Rigtig god sommer!

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Vi håber, at dette nyhedsbrev har været relevant for dit daglige arbejde og givet dig inspiration til dine kommende projekter.

Husk, at du altid kan framelde dig via afmeldings-knappen i bunden af hvert nyhedsbrev - men vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at læse med næste gang.
 
Hvis du har nogle spørgsmål, tips eller kommentarer til vores nyhedsbreve, er du altid velkommen til at skrive til os på info@eurotag.dk

Med venlig hilsen
Eurotag Danmark A/S

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt nyhedsbrevet på www.derbigum.dk og/eller www.taettag.dk.

Tæt Tag Danmark A/S | Eurotag Danmark A/S
Rosbjergvej 48
Brabrand 8220
Denmark

Add us to your address book


Du kan altid opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet