01/12/21
Decemberhygge
Vidste du, at også i december tilbyder vi et hav af aktiviteter? 

 I vandland kan du deltage i vores julegus, hvor julemusik og juledufte vil fylde sansesaunaen. På Dyregården kan du komme med på julefodrerunde, og på ridecenteret kan du komme på nisse-ponytræktur.  I de kreative værksteder laver vi julebolcher og bager julekager.

Juleaftensdag julehygger vi med lege- og juleaktiviteter i legelandet. Her kommer julemanden, og vi skal danse om juletræet samt se julemandens store trylleshow, inden julefesten fortsætter i ferieboligerne 🏡
Se julens aktivitetsprogram her
Gavekort til oplevelser
Har du alle julegaverne i hus, eller leder du stadig efter den helt rigtige gave til den, du holder af? Et gavekort til Skallerup er den perfekte gave til den, der ønsker sig oplevelser. Gavekortet kan anvendes til ferieophold, wellnessoplevelser, middag i restauranten og meget meget mere.... 💝

Gavekortet er gyldigt i 3 år og pakkes ind i en gaveæske, så det er klar til at blive lagt under juletræet🌲


Bemærk: Sidste frist for bestilling af gavekort inden jul 👇
 PostNord: Torsdag 16. december | DAO: Søndag den 19. december
Bestil gavekort her
Juleophold
I Skallerup er det muligt at kombinere aktiviteter med julehygge, and og ris a la mande. Vi sørger for et gratis juletræ på fod, så I blot skal medbringe julepynten og gaverne. Slip samtidig for alle praktiske gøremål, og nyd at slappe af og være sammen med familien 🥰

Holder I jul i Skallerup, tilbyder vi også at lave julemiddagen til jer. 

Vi har enkelte ferieboliger til 4-6 personer ledige henover juleaften. 

Book online eller ring på tlf.: +45 9924 8400 📞
Book her
COVID-19
Regeringens seneste udmelding betyder, at alle gæster i Skallerup fra 15 år og opefter fortsat skal kunne fremvise Coronapas for at benytte de indendørs faciliteter.

På dage med færrest gæster vil vi regulere antallet af gæster i aktiviteterne ved en styret adgangskontrol, således der lukkes max. 100 gæster ind i vandland og legeland ad gangen.

Ved besøg i Romulus samt restaurant og café er det altid et krav at fremvise Coronapas, dog ikke ved bestilling og afhentning af mad i Deli Take Away.

De dage, hvor vi oplever en større tilgang af gæster, er det derimod et krav at fremvise Coronapas ved indgangen til centerbygningen.

Ligeledes er det et krav at bære mundbind i supermarkedet samt Deli Take Away.
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
YouTube
Hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet og din automatiske deltagelse i konkurrencer, kan du gøre det her:
Afmeld nyhedsbrev »

Opdater din profil »

Skallerup Seaside Resort
Nordre Klitvej 21
9800 Hjørring
Denmark

Add us to your address book


Copyright © 2021 Skallerup Seaside Resort, All rights reserved.