Loading...

Vi passer på dine data

  • Html
  • Text
den nye persondatalov
View this email in your browser

Opdateret privatlivspolitik


Den 25. maj trådte den ny Persondataforordning (GDPR) i kraft på tværs af EU. Derfor har vi opdateret vores privatlivspolitik med yderligere information om måden, vi bruger og opbevarer dine personoplysninger på.
Du modtager denne e-mail, da du enten er medlem af Audiologopædisk Forening, abonnent på vores medlemsblad Dansk Audiologopædi eller Nyhedsbrev.
Hvad bruger vi dine data til og hvilke informationer registrerer vi?
Når du melder dig ind i Audiologopædisk Forening, beder vi om en række personlige oplysninger som for eksempel dit navn, din adresse, din fødselsdato, kontaktoplysninger og oplysninger om din uddannelse og dit job. Det gør vi bl.a. for at kunne fastsætte dit abonnement korrekt, tilsende dig vores medlemsblad og kontakte dig i særlige tilfælde som fx urafstemninger udenfor generalforsamlingen.
Hvad skal du gøre?
Du skal ikke gøre noget som helst. Vi træffer de relevante forholdsregler, der skal til for at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen.
Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte ALF’s webmaster på webmaster@alf.dk. Det er vigtigt for os, at du som abonnent er informeret og føler dig sikker omkring, hvordan vi opbevarer dine personlige oplysninger og data.

Venligst
Audiologopædisk Forenings bestyrelse

Copyright © 2018 Audiologopædisk Forening, All rights reserved.
Du modtager denne mail, da du er tilmeldt vores nyhedsbrev
Our mailing address is:
Audiologopædisk ForeningBymarken 13Viby Sjælland 4130 Denmark
Add us to your address book
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019