‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Mandag 10. maj 2021
Info
 
 
Vi samler finanssektoren



Genåbningen betyder, at det nu igen er muligt at gå på konference, og FinansWatch glæder sig derfor over i samarbejde med Camphausen | Co og Relevent at kunne samle finanssektoren til inspirerende konferencer i løbet af sommeren.
PSD2 & OPEN BANKING
Den 19. maj byder vi velkommen til den årlige konference PSD2 & OPEN BANKING. Omdrejningspunktet er den seneste udvikling på området i ind- og udland – med fokus på blandt andet nyt fra Finanstilsynet – regulering & praksis, nye guidelines om samspillet mellem PSD2 og GDPR, Request to Pay og Open Insurance.

CLOUD COMPUTING i den finansielle sektor
Kom på forkant med CLOUD COMPUTING i den finansielle sektor den 9. juni, når vi følger op på sidste års succes og sætter fokus på cloud computing i den finansielle sektor. Juridiske, regulerings- og outsourcingsmæssige forhold samt sektorens konkrete erfaringer er i centrum.

BANK & TILSYN 2021
Den 1. september byder vi velkommen til konferencen BANK & TILSYN 2021 med højaktuelt fokus på finansiel governance-regulering – herunder de såkaldte fit & proper-regler. Omdrejningspunkt er kravene til bankdirektørers og -bestyrelsesmedlemmers egnethed og hæderlighed. Det handler om gældende og kommende regulering, om tilsynspraksis og ikke mindst om betydningen i praksis – om udnævnelse og sammensætning af bankdirektioner og -bestyrelser, om successionsplanlægning, ansættelses-, rekrutterings- og evalueringsprocesser

Vi glæder os til at se jer!