‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Se denne email i din browser
Nyt fra Experimentarium
16. apr 2020
Vi savner jer
Under normale omstændigheder ville vi nu have åbnet op for vores skønne Tagterrasse, så I rigtigt kunne nyde solen og den smukke udsigt. Tagtoppen ville emme af liv og latter – en ting som vi virkelig savner her på Experimentarium. Dog ser vi heldigvis frem mod lysere tider, og vi glæder os til, når tiden kommer til, at vi igen kan byde jer velkommen i trygge rammer!

Indtil da må vi alle væbne os med tålmodighed og fortsat passe rigtig godt på hinanden.
 
Lav din egen is
Man behøver ikke at have en ismaskine for at lave en lækker vaniljeis med den helt rigtige konsistens. Opskriften og fremgangsmåden er nem, og man må gerne slikke skeen ren!
Se opskriften
 
Afslør det blinde punkt
Vidste du, at der er en del af øjet, som slet ikke kan se? Med et papir og en blyant kan du afsløre det blinde punkt i øjet. Det er ret enkelt men alligevel overraskende!
Se hvordan du gør
 
Prøv 8 slimede opskrifter
Nu kan I lave blodklumper, frøsuppe og prutteslim! Slimelab-sættet indeholder alt, der kræves til at lave 8 sjove og spændende, slimede projekter.
Køb det i webshoppen
 
 
 
 
 
facebook twitter youtube linkedin instagram