Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Vi vurderer også boliger i påsken

 
 

Selvom det er en særlig tid lige nu, og vi skal passe ekstra godt på hinanden, kan du stadig få en vurdering af din bolig. Vi tager vores forholdsregler og bruger håndsprit, undgår at give hånd og holder afstand – men du får selvfølgelig den samme service som altid. Vi er også klar ved telefonen, på mail og ved videomøder.

Overvejer du at sælge, så er foråret faktisk et rigtig godt tidspunkt at sætte til salg. Den lyse tid skubber nemlig til folks lyst til at flytte, og mange benytter påskedagene til at tage på boligjagt. Vil du vide, hvad din bolig er værd, skal du starte med et gratis Salgstjek.

Vind iPhone 11
Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 17. maj 2020, deltager du i konkurrencen om en iPhone 11 128 GB til en værdi af 6.799 kr.

Se mere

Mød os 1 til 1

 
 

Vi passer godt på hinanden i denne usædvanlige tid, og derfor er vi ekstra opmærksomme på, hvordan vi mødes.

Alle vurderinger og fremvisninger foregår som altid 1 til 1; dvs. at det kun er mægler og jer, der er til stede, og du er som altid velkommen til at tage din partner og familie med. Vi holder naturligvis afstand, undgår at give hånd og bruger håndsprit – men ellers er servicen den samme som altid. Derfor kan du stadig trygt mødes med os.

Foretrækker du at udskyde et møde til senere, er vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig på telefon, mail eller videomøder. Kontakt os, og så finder vi sammen en løsning, der passer dig.

Få et kvikestimat

Få et estimat af din boligs værdi - uden at få besøg

 
 

Vidste du, at du kan få din bolig vurderet helt uden at få besøg? Med et kvikestimat får du en anslået værdi af din bolig baseret på ganske få oplysninger, som du indtaster, når du bestiller. Herefter får du et estimat, som mægleren udarbejder ved sit skrivebord i butikken. Det giver et godt overblik over boligsituationen i dit område, så du kan sammenligne med andre boliger nær dig.

Se mere

Coronavirus øger aktiviteten på edc.dk

 
 

På boligmarkedet ser den delvise lukning af samfundet ikke ud til at påvirke de boligsøgende. I stedet oplever EDC endnu mere trafik på edc.dk, der kortvarigt oplevede et dyk efter nedlukningen, men siden har oplevet 15 % højere trafik end sidste år. Det tyder på ændrede adfærdsmønstre og metoder blandt danskere på boligjagt.

Få 8 tips

Sådan organiserer du hvert rum i din bolig

 
 

Mange går hjemme lige nu, og det kan give ekstra tid til f.eks. at rydde op i boligen eller gøre lidt ekstra rent. Vi giver dig 8 konkrete tips til, hvordan du nemt organiserer hvert rum i din bolig.

Find fem fejl

Er du hurtigere end dine venner?

 
 

Trænger du til ekstra underholdning, så tiden derhjemme går lidt hurtigere? Prøv, om du kan spotte alle fem fejl og bevise, at du er lidt skarpere end vennerne.

Tilmeld køberkartotek

Kom forrest i boligkøen

 
 

Vidste du, at der i Danmark er mange boliger, som aldrig annonceres? Alene hos EDC har vi ca. 1.700 ejendomme til salg, som kun vores køberkartotekskunder hører om. Det er boliger, der er sat til salg som Diskretsalg, som ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg. Tilmeld dig køberkartoteket og få eksklusiv mulighed for at se boligerne

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de senest solgte boliger i Varde.. Skal vi også sælge din? Eller er du bare nysgerrig på, hvad den er værd? Så start med et gratis og uforpligtende Salgstjek.

 
Tilpassede nyheder
Vi tilpasser indholdet i vores nyhedsbreve efter dine interesser. Alt du skal gøre er at klikke her, og angive dine præferencer for indhold - så tilpasser vi indholdet til dig.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.7 ud af 10      27 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.