Huren, kopen of leasen? ‘De klant vraagt om flexibiliteit’
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
VIDEO | Cat 313 GC en Cat 315 in de BouwMachines dubbeltest
(advertorial)
De Schans importeur Optimas
De Schans was al bekend van de Knikmops-minishovels. Vanaf nu is het bedrijf ook importeur voor Optimas in Zuid- en West-Nederland. Het Duitse merk Optimas bouwt machinale bestratingsklemmen en legmachines voor de wegenbouw maar is ook bekend van laser en vacuümtechnieken.
Materieel huren, kopen of leasen? ‘De klant vraagt om flexibiliteit’
Eigendom wordt steeds minder belangrijk. In de maatschappij zie je dat terug, maar ook bij de aanschaf van bouwmaterieel. ‘Flexibiliteit is het toverwoord van vandaag’, zegt Martin Visser van Hitachi.
Lees verder >
Volvo CE geeft Dig Assist een upgrade
Volvo Construction Equipment heeft een aantal nieuwe functies toegevoegd aan het Dig Assist-systeem. Productiviteit, efficiency en veiligheid bij graafwerkzaamheden worden hiermee volgens Volvo nog verder verbeterd.
Lees verder >
Eerste compacte wiellader van Bobcat verlaat de productielijn
In de fabriek van Bobcat in Tsjechië is de nieuwe compacte wiellader L85 van de band gerold. Daarmee is de nieuwe productielijn volledig operationeel.
Lees verder >
Mick Volendam kiest voor zwaarste cabinekraan ooit opgebouwd op een Scania
Met een Fassi cabinekraan van maar liefst 215 ton/meter, nam kraanbedrijf Mick uit Volendam deze maand de zwaarste cabinekraan in gebruik die ooit in Nederland op een Scaniachassis is gebouwd. Niet alleen de kraan is exceptioneel. 
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright