PFAS-projecten liggen nog steeds stil: ‘Veel onzekerheid in de markt’
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
VIDEO | BouwMachines test de Liebherr R926 Generatie 8
De rupsgraafmachines van Liebherr zijn vernieuwd. De Generatie 8 ziet er anders uit, maar ook technisch is er veel veranderd. BouwMachines test de R926 van de nieuwe serie.
PFAS-projecten liggen nog steeds stil: ‘Veel onzekerheid in de markt’

Lang niet alle stilgelegde projecten kunnen doorgaan, nu de PFAS-norm is verruimd. Vooral bij grote projecten en nat grondwerk heerst nog grote onzekerheid, blijkt uit een inventarisatie van Cobouw. ‘Nog steeds is de norm irreëel.’

Lees verder >
(advertorial)
Blijf alert!
“Belangrijke apparatuur is verdwenen voordat je het in de gaten hebt.” Cees Dorrestijn vertelt over zijn gestolen GPS-systeem in ‘De man en zijn machine’.
Kabinet denkt aan norm voor stikstof per regio

De kans is klein dat het kabinet met een landelijke drempelwaarde voor stikstof komt. Veel waarschijnlijker is dat per regio wordt vastgelegd hoeveel stikstof bij een project mag vrijkomen voordat een natuurvergunning moet worden aangevraagd, melden Haagse bronnen.

Lees verder >
Evax nu dealer van JCB

Na 15 jaar dealer te zijn geweest voor Hyundai is Evax sinds 1 december j.l. dealer van JCB voor Noord-Brabant en Limburg. Vanuit de vestigingen in Duizel en Grashoek is Evax verantwoordelijk voor de verkoop en service in de twee zuidelijke provincies van het complete JCB-gamma van agrarische machines en bouwmaterieel.

Lees verder >
VIDEO | Luchtfilters reinigen zonder stofoverlast

Armadis brengt een systeem op de markt waarmee het mogelijk is om stofvrij luchtfilters te reinigen. Het stof wordt met een stofzuiger afgezogen en opgeslagen in een papieren zak.

Lees verder >
Nieuw: Emissiebeperking Update

Het verminderen van de uitstoot van machines: iedereen moet eraan geloven. Maar hoe doe je dat?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze maandelijkse thema-update.

Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright