Volvo komt met nieuwe FMX-bouwtruck met 38-tons tandemstel
Bouwmachines
Materieel in de Praktijk
Online versie
Materieel in de Praktijk
Maandelijkse Materieel in de Praktijk Update
Bent u benieuwd naar onze praktijktests, reportages en primeurs over de inzet van machines in de praktijk?

Schrijf u dan in voor de Materieel in de Praktijk Update en blijf 1x per maand op de hoogte van het laatste nieuws, tips, voorbeelden uit de praktijk en verhalen van experts. 
VIDEO | BouwMachines test Doosan DX300LC-7
VIDEO | BouwMachines test Doosan DX300LC-7
Doosan lanceert een nieuwe generatie rupskranen: de -7. De 30-tons DX300LC-7 is in december 2019 in Nederland gearriveerd. BouwMachines onderwerpt de rupsgraafmachine aan een uitgebreide praktijktest.
https://www.bouwmachines.nl/materieel/artikel/2020/04/berende-heeft-met-spinkraan-een-circuspaardje-dat-elk-talud-aan-kan-10146748
Berende heeft met spinkraan een ‘circuspaardje’ dat elk talud aan kan
Berende Spoor- en Grondwerken kocht onlangs een Menzi Muck M340, een zogenoemde spinkraan. Dit type kranen zie je amper in Nederland. Vergeleken met een standaard mobiele graafmachine bieden deze machines een scala aan unieke mogelijkheden. Hier staat tegenover dat ze nogal prijzig zijn én niet eenvoudig te bedienen. 
https://www.bouwmachines.nl/materieel/artikel/2019/09/bonneveld-klaart-bijzondere-klus-met-speciale-graafmachine-10144858
Bonneveld klaart bijzondere klus met speciale graafmachine
De laatste 20 jaar specialiseerde Bonneveld Aannemingsbedrijf in Bunschoten zich onder andere in het uitgraven van bouwputten. En dan niet het standaardwerk, maar veelal natte ontgravingen van diepere bouwkuipen in binnenstedelijk gebied. De twee jongste graafmachines zijn met diverse opties volledig uitgerust voor dit zware werk.
Deze mail vind ik
positief negatief
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright