Bouwmachines
Online versie
Mainimage
VIDEO: BouwMachines test Mecalac 9MWR
Voor wie de Mecalac MWR niet kent, is de machine wellicht een vreemde eend in de bijt. Mecalac claimt met de machine het beste van een graafmachine en een wiellader in één machine te combineren. BouwMachines onderwierp de Mecalac 9MWR aan een praktijktest.
Aannemer GMB ontwikkelt aggregaat op zonne-energie

Aannemer GMB uit Opheusden heeft een hybride aggregaat ontwikkeld. Een grote lithiumbatterij is de primaire energiebron. De batterij wordt opgeladen via zonne-energie. Is de batterij leeg, dan slaat het aggregaat alsnog aan. 

Lees verder >
Scania hervat productie en verkoop V8-motoren na ‘pijnlijke’ staking

Scania heeft de productie en verkoop van V8-motoren op bescheiden schaal hervat. De productie kwam in juli volledig stil te liggen door een staking bij een Duitse leverancier.

Lees verder >
Starre dumper Komatsu beschikbaar voor Europese markt

De nieuwste starre dumper van Komatsu is nu ook beschikbaar voor de Europese markt. De HD1500-8 heeft een laadvermogen van 142 ton.

Lees verder >
Materieel in Groningen aan de waterstof: ‘Bij een graafmachine kan dit ook’

De gemeente Groningen is een van de voorlopers in het streven naar een emissievrije binnenstad. Alle eigen vuilniswagens, bestelauto’s en materieel moeten in de toekomst draaien op waterstof. 

Lees verder >
(advertorial)
alt
Recycling 2018 vernieuwd.
Komende editie heeft een sterker concept dat ooit! Vakbeurs Recycling is dé ideale plek om uw naamsbekendheid te vergroten, aan uw netwerk te bouwen, prospects te leren kennen en bezoekers direct de meerwaarde van uw product(en) of service duidelijk te maken.
Centrale smeersystemen de nieuwe standaard

Fabrikanten van centrale smeersystemen zijn ervan overtuigd dat het met centrale smeersystemen gaat zoals met auto’s en airco’s; er draait straks geen grondverzetmachine meer zonder centrale smering. 

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright