Bauma trekt recordaantal bezoekers, waarvan 10.000 uit Nederland
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
VIDEO | Case trekt aandacht met futuristische wiellader op methaan
Case heeft op de Bauma in München de tongen losgemaakt met een futuristisch ogende shovel. Deze ‘wiellader van de toekomst’ draait op methaan. Volgens de Amerikaanse fabrikant kan hiermee een CO2-reductie van 80 procent worden bereikt.
(advertorial)
Bent u bekend met de BMWT?
BMWT wil graag uw medewerking aan een kort onderzoek. Deelnemers maken kans op één van de 10 VIP-arrangementen voor de BouwMachines Kennisdag 2019.
Bauma trekt recordaantal bezoekers, waarvan 10.000 uit Nederland

De Bauma in München heeft afgelopen week een recordaantal bezoekers getrokken. Ruim 620.000 belangstellenden uit meer dan 200 landen brachten een bezoek aan de beurs. Nederland zit met 10.000 bezoekers in de top-10.

Lees verder >
John Deere aast met grondverzetmachines op de Europese markt

John Deere wil met zijn grondverzetmaterieel de Europese markt op. Op de Bauma in München showde het concern een selectie uit zijn brede gamma rupsgraafmachines, wielladers, dumpers en bulldozers.

Lees verder >
Wielladers en andere mobiele machines krijgen kentekenplaat

Het kabinet wil een kentekenplicht voor wielladers, mobiele graafmachines en ander bouwmaterieel dat soms op de openbare weg rijdt. Machines die harder rijden dan 25 kilometer per uur, moeten een kentekenplaat voeren. De toegestane maximumsnelheid gaat van 25 naar 40 kilometer per uur.

Lees verder >
Merlo vernieuwt range starre en roterende verreikers 

Merlo heeft tal van nieuwe machines meegenomen naar de Bauma. Uit de range roterende verreikers zijn dat de Roto 40.16 S, Roto 50.21 S Plus, Roto 50.26 en Roto 50-35S-Plus. Nieuw in de range starre verreikers zijn de Panoramic P35.11TT, P40.13, P40.17 en P120.10 HM. 

Lees verder >
Studenten SOMA College bezoeken Bauma

Twee groepen studenten van het SOMA College hebben vorige week een bezoek gebracht aan de Bauma. Het ging om in totaal 133 eerstejaars studenten van de dagopleiding.

Lees verder >
Partnernieuws
Digitalisering in de bouw: van BIM tot zelfsturende machines

Het heeft een tijdje geduurd voor de digitalisering in de bouwsector écht op gang kwam, maar nu volgt de ene ingrijpende evolutie de andere op. We spraken met Carsten Frantzen, Construction Business Development Manager voor Topcon Europa en Oost-Afrika, over de huidige tendensen én de toekomst.

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright