Topcon: elke nieuwe machine automatisch of semi-automatisch
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
VIDEO | Graven op afstand met Doosan en Kobelco
Doosan en Kobelco presenteren deze week op de Bauma een werkend systeem om graafmachines op afstand te bedienen. De beide fabrikanten hebben de methode onafhankelijk van elkaar ontwikkeld. De innovatie maakt het mogelijk om materieel in te zetten op bijvoorbeeld moeilijk bereikbare, zwaar verontreinigde of gevaarlijke plekken.
Topcon: elke nieuwe machine automatisch of semi-automatisch

Topcon is in staat om van elke nieuwe graafmachine een volautomatische of semi-automatische machine te maken, zegt businessmanager John Downey. 

Lees verder >
Hyundai showt op Bauma zes splinternieuwe machines

Op een ruim 2.700 vierkante meter grote stand showt Hyundai op de Bauma vijftien machines, waaronder zes splinternieuwe machines en diverse nieuwe Stage V-modellen. 

Lees verder >
(advertorial)
BouwMachines op de mat
BouwMachines is het vakblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche. Sluit nu voor slechts € 99,- een voordelig introductie abonnement af voor het vakblad, inclusief de gratis digitale nieuwsbrief.
Kramer en Wacker Neuson tonen elektrische minigraver en wieldumper

Kramer en Wacker Neuson presenteren zich deze week gezamenlijk op de Bauma. Het accent ligt op hun ‘nul emissie-boulevard’, waar het elektrische productportfolio wordt geshowd. Hieronder zijn elektrische wielladers, minigraafmachines en dumpers. 

Lees verder >
Hybride Keestrack B7e kaakbreker maakt beursdebuut op de Bauma

Keestrack heeft dit jaar een grotere stand dan ooit op de Bauma. De Keestrack B7e kaakbreker is voor het eerst te zien op een internationale beurs.

Lees verder >
Demarec presenteert MQP-30 met C-bek 

Demarec toont deze week op de Bauma diverse producten uit zijn leveringsprogramma. Zo worden twee types 2-cilinder betonscharen geshowd: de DCC-30 en de DCC-50. 

Lees verder >
Nieuw Nederlands bedrijf levert funderingsequipment

Foundiz in Oosterhout is van start gegaan met de verkoop en verhuur van funderingsequipment. Het jonge bedrijf is dealer van onder andere Comacchio, Techniwell, Geoprobe en Dawson.

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright