...en wat heeft prinses Amalia in haar kast hangen?
Vorsten
Amalia's modetwist

Prinses Amalia is (bijna) zestien jaar! In haar kledingstijl laat ze zich graag inspireren door haar modieuze moeder, maar tegelijkertijd volgt ze ook vastberaden haar eigen pad. Het resultaat: klassiek met een moderne twist.

Vorsten
Filip en Mathilde: zo verliefd!

Koning Filip en koningin Mathilde zijn twintig jaar getrouwd! In de nieuwe Vorsten, nummer 14 komt het koningspaar zelf aan het woord, met voor elk huwelijksjaar een quote. Op onze site alvast een voorproefje (met gloednieuwe foto's)

Hebt u 'm al?

Het koninklijke nieuws van 2019 in woord en beeld vindt u in het Jaarboek van Vorsten. In deze donkere dagen is het heerlijk nagenieten van de staatsbezoeken van ons koningspaar, de troonswisseling in Japan, het bezoek van William en Kate aan Pakistan, en veel meer.

Vorsten
Vorsten
Video: koningin bezoekt Prinses Máxima Centrum

Jaarlijks krijgen 600 kinderen de diagnose kanker. Het Prinses Máxima Centrum streeft naar 100% genezing én zet het welzijn van de kinderen altijd voorop. In het Utrechtse centrum sprak Máxima met kinderen, ouders en zorgverleners.

Vorsten
Nieuw jaar, nieuwe zorgverzekering?

U kunt één keer per jaar overstappen van zorgverzekering. Dit kan in de laatste weken van het jaar. Is overstappen voor u verstandig?

Volg Vorsten ook op
Vorsten - Instagram Vorsten - Facebook Vorsten - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer