Bekijk en bestel: 900 jaar Utrecht collectie
Beste meneer / mevrouw Do
Eerder werd het eerste exemplaar van de zilverbaar Trijn van Leemput in ontvangst genomen door de Utrechtse burgemeester Sharon Dijksma. De heldhaftige Trijn opent de collectie 900 jaar Utrecht van de Koninklijke Nederlandse Munt waarin zes historisch voorbeeldige vrouwen, kenmerkend voor Utrecht, in het zonnetje worden gezet. Nu is de complete collectie direct als set beschikbaar!

Maak kennis met zes Utrechtse powervrouwen
Zes Utrechtse vrouwen verdienen het spotlicht en zijn vereeuwigd in reliëf met goudkleurige accenten, elk op een zilverstukje in Prooflike-kwaliteit. Deze zilverbaren vormen samen de ‘900 jaar Utrecht Collectie in 1 Ounce Zilver. Maak hier kennis met alle vrouwen! De complete set wordt geleverd in een verzamelcassette met Certificaat van Echtheid vol achtergrondinformatie over deze bijzondere vrouwen. Alvast een bijzonder verhaal lezen over heldin Truus Schröder uit de serie? Ontdek hoe het Rietveld-Schröderhuis er zonder haar nooit geweest was...

Kom bij ons langs op de Muntmanifestatie
Deze zaterdag is de Muntmanifestatie in de Expo Houten! Ook wij zijn hier aanwezig en bieden onder andere een speciale penning in munthouder aan om 800 jaar Hanzesteden te vieren. Zien we u daar?

Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: 900 jaar Utrecht collectie
Privacy  •  Voorwaarden