Deze actie is geldig van 14-2 t/m 16-2.


Online versie

Novashops logo

Beoordeling: 9.0

🕑 Vóór 22:00 besteld, morgen in huis

Het is de dag van de liefde John! Dat vieren wij bij NovaShops met een dag 14% korting op ons hele assortiment. Vul de code NS-VALENTIJN-14 in tijdens het afrekenen en de korting wordt direct verrekend. Daarnaast ontvang je ook nog eens 30% korting op alles van Feeling OK!

SCOOR 14% KORTING

30% korting op Feeling OK!


Het low carb assortiment van Feeling OK helpt jou met je koolhydraatarme en proteinerijke leefstijl. Het assortiment bevat verschillende producten zoals heerlijke toasts en verschillende soorten croissants. Neem een kijkje op de website om alle Feeling OK producten te ontdekken!

BEKIJK FEELING OK PRODUCTEN!

Feeling OK Croissant Start

pakje

Van €2.39  
Voor €1.67

BESTEL NU

Feeling OK Tavoletta Di Cioccolato

reep

Van €1.29  
Voor €0.90

BESTEL NU

Feeling OK Sandwich cacao

broodje

Van €2.19  
Voor €1.53

BESTEL NU

Deze actie is geldig van 14-2 t/m 16-2.

Keto dieet

Het ketogeen dieet is in de basis een koolhydraatarm dieet dat zich voornamelijk richt op een hoge inname van vetten. Tijdens het dieet eet je weinig koolhydraten (10%), voldoende eiwitten (30%) en veel vetten (60%). Koolhydraten zoals graanproducten en suikers worden verbannen. Deze worden vervangen door eiwitrijke voeding en vette voedingsmiddelen.

Ontdek het keto dieet!

Maaltijdvervangers

Maaltijdvervangers zijn caloriearme maaltijden waarmee je reguliere maaltijden kunt vervangen. Ze zijn rijk aan alle benodigde vitamines, mineralen en eiwitten die je lichaam dagelijks nodig heeft. Door het eten van maaltijdvervangers krijg je dagelijks minder calorieën binnen dan je nodig hebt en zul je gewicht verliezen. 

Ontdek maaltijdvervangers!

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze producten of heb je misschien hulp nodig bij het bestellen op onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)475 769 145 of stuur een email naar klantenservice@novashops.com.


We zien je graag terug op onze webshop!


Met vriendelijke groet,


Team NovaShops