Bekijk en bestel: Zilveren Dukaten
Beste meneer / mevrouw Do
Toevalligerwijs is vandaag niet alleen de Dag van het Kasteel, maar ook de dag waarop veel kastelen in Nederland hun deuren, na de sluiting in verband met de coronacrisis, weer mogen openen voor publiek! In Kasteel de Haar (Utrecht) kunt u het flamboyante leven van de familie van Zuylen ontdekken, en in Kasteel Heeswijk (Noord-Brabant) kunt u een uitgebreide collectie kunst en antiek bewonderen, verzameld door baron Van den Bogaerde van Terbrugge en zijn zonen. Niet voor niets behoren beide tot de best bezochte kastelen van Nederland!

Zilveren Dukaten
De Koninklijke Nederlandse Munt heeft dit jaar in opdracht van het ministerie van Financiën de nieuwe Zilveren Dukaten serie ‘Nederlandse kastelen’ in het leven geroepen. In de serie, die in 2020 maar liefst vier uitgiften zal krijgen, zijn reeds Kasteel de Haar en Kasteel Heeswijk verschenen.

Haal op de Dag van het Kasteel de Nederlandse kastelen in huis en begin uw verzameling vandaag nog! Wees er snel bij, beide uitgiften hebben een beperkte oplage van 2.000 stuks! Wilt u verzekerd zijn van alle volgende uitgiften in de serie? Sluit dan een abonnement af.
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Zilveren Dukaat ‘Kasteel de Haar’ 2020
Bekijk en bestel: Zilveren Dukaat ‘Kasteel Heeswijk’ 2020
 Nederlandse munten
 Buitenlandse munten
 Abonnementen
 Collecties
 Accessoires en Cadeaus
Volg ons
Contact
Instagram
Facebook
 YouTube
Service
› Gegevens wijzigen
› Afmelden
© 2020 Koninklijke Nederlandse Munt