Altijd op de eerste rij, Very VIP.
Vier de kerst in New York

Droom jij ook van een onvergetelijke kerst? De leukste kerstmarkten bezoeken, schaatsen in Central Park en de grote verlichte kerstboom op Rockefeller Center bekijken? Streep het van je bucketlist af en beleef een magische kerst in New York.
Last-minute stedentrip New York
Schaatsen in Central Park
Een witte kerst in Central Park zorgt niet alleen voor het perfecte plaatje maar brengt ook veel gezelligheid met zich mee. Zo is iedereen welkom om te komen schaatsen op de 'Wollman Rink' in Central Park. Schaatsen onder je voeten en genieten van de natuur en skyline van New York.
Kerstshoppen in New York
Er zijn veel verschillende keuzes als het gaat om kerstshoppen in New York. Je hebt de gezellige kerstmarkten, luxe winkelstraten en oogverblinde etalages. Breng een bezoekje aan de beroemde speelgoedwinkel Fao Schwartz uit de bekende kerstfilm 'Home Alone'. Laat de muzikant in je los en bespeel de grote piano op de vloer. Weet jij al welk liedje je gaat spelen?  
Kerstlichtjes bij Rockefeller Center
Rockefeller Center mag je natuurlijk niet missen met kerst in New York. Hier staat de beroemde, verlichte kerstboom van bijna 30 meter hoog. Haal een warme chocolademelk en warm je handen op terwijl je kijkt naar alle mooie lichtjes en gezelligheid om je heen. De verlichte stad van grote hoogte bekijken? Ga dan naar de 'Top of the Rock' en geniet van het uitzicht. 
Wil jij ook kerst vieren in New York?
Check onze stedentrip
Altijd op de eerste rij, Very VIP.
Alle rechten voorbehouden Copyright © 2019 Doets Reizen
Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Bekijk online  |  Schrijf je uit