Ruik, proef, kijk je ogen uit, de lente is in het land!
Seasons

favoriete voorjaarstuin

Tips voor een uitbundig lentefeest

Als ergens het losbarsten van de lente in volle glorie is te zien, is dat wel in de tuin van Anja in Leusden. Het een na het ander schiet in bloei. Je komt ogen te kort. Laat je inspireren door dit uitbundige lentefeest.
Seasons

baktip

5x lekkerste Seasons’ pannenkoekrecepten

Vandaag is het Nationale Pannenkoekdag. Dé aanleiding om onze 5 lekkerste pannenkoekrecepten op een rijtje te zetten. Zoet en hartig. Met kwark en bessen bijvoorbeeld, heel lekker!
Seasons

weekendtip

Brocante Lente Fair op Slot Zeist

Liefhebbers van antiek en brocante mogen de Brocante Lente Fair op 23 en 24 maart op Slot Zeist niet missen! Alleen al voor de schitterende setting wil je ernaartoe, want dit weekend opent Slot Zeist speciaal zijn deuren voor deze Fair.
Seasons

DIY-tip

Zelf gemberwortel kweken

Na de planten die we uit avocadopitten hebben opgekweekt, hebben we een nieuwe obsessie: de gemberplant. Om straks onze eigen gemberwortels te oogsten. Leuk en verrassend eenvoudig. Doe mee!
Seasons

logeertip

Plus: extraatje voor Seasons-lezers

Hier wil je logeren, in ’t Witte Huis, op Landgoed de Horte in Dalfsen. Een buitenhuisje midden in de natuur en ingericht met natuurlijke materialen door eco-merk By Mölle. Seasons-lezers krijgen 2 linnen theedoeken van By Mölle cadeau!
Seasons

lezersaanbieding

Word Vorsten-abonnee en kies je cadeau

Ook fan van de prijswinnende tv-serie The Crown? Ons collega-tijdschrift Vorsten heeft een mooie aanbieding. Ontvang nu seizoen 2 of de dvd-box met seizoen 1 én 2 bij een abonnement op Vorsten.
Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer