Start de zomer goed met kortingen tot 30%! | Bekijk ook direct onze EK-deals
Logo Medpets

Vier de zomer samen met je huisdier! ☀️

Met kortingen die oplopen tot 30%


Heb jij al op je kalender gekeken? Dan heb je vast gezien dat de zomer officieel begint! We hebben er allemaal op gewacht, en vieren een feestje nu de zomer officieel écht begint. Maar de start van de zomer is ook hét perfecte moment om je harige vriendje te verwennen. Een zomerse snack, een heerlijke wandeling of een geweldig nieuw (water)speeltje om buiten mee te spelen. En voor jou als baasje begint de zomer ook geweldig, want je korting loopt deze week op tot wel 30%! Maar let op: de acties lopen nog maar een paar dagen, dus ga snel naar de actiepagina.

Bekijk acties

Wist je dat...

Natvoer perfect is om meer hydratatie te geven in de zomer?

Royal Canin

Hoge kortingen op Royal Canin natvoer!


Unieke korting: bespaar tot 30% op Royal Canin natvoer!

Naar actie
Trivet

 Scoor nu de limited edition oranje voetbal likmat!🧡


De perfecte combinatie met een heerlijke natvoeding!

Naar actie

Zomertip: let op vlooien & teken

Laat deze beestjes de zomer niet verpesten! 🪳


In de zomer willen we het liefst zo veel mogelijk plezier maken. Hier kunnen we natuurlijk geen vervelende parasieten bij gebruiken. Bescherm jij jouw harige vriendje genoeg tegen deze beestjes? Bestel snel zodat jij je vriendje kunt beschermen voor het te laat is!

Naar producten

Inspiratie voor deze zomer

Bekijk deze zomerse tips!

Drinkfonteinen

Ontdek nu

Speelgoed

Ontdek nu

Hondenijsjes

Ontdek nu

Alles over de zomer op één plek! 

Tips, trends, video's en nog veel meer


Wij krijgen geen genoeg van het zomergevoel! Dit geweldige gevoel willen we graag uitdelen aan onze trouwe huisdierbaasjes. Daarom hebben we de zomer nagebootst op onze zomerpagina. Ben jij benieuwd welke zomerproducten nu écht populair zijn, welke 6 tips we voor je hebben en welke huisdierfoto's van klanten deze pagina gehaald hebben?

Bekijk pagina

Neem je huisdier mee!

Of je nu thuis blijft of op vakantie gaat


Welke avonturen wil jij met je trouwe viervoeter beleven deze zomer? Bijvoorbeeld op reis naar het buitenland, ritjes naar het bos of een mooie fietstocht. Enorm leuke avonturen! Maar let er wel op dat je de juiste spullen in huis haalt om veilig op avontuur te gaan. Je grootste nachtmerrie is dat je huisdier iets overkomt onderweg. Daarnaast zijn in sommige landen regels voor het vervoeren van je huisdieren. Controleer dit dus goed voor je op reis gaat!

Bekijk het assortiment

Autogordels

Koop nu

Fietskarren

Koop nu

Autodekens

Koop nu

Ontdek AdTab Kauwtabletten!

Simpele bescherming tegen vlooien en teken

Bekijk nu