Filmontbijt | KidsmiX | Death on The Nile | Clifford de Grote Rode Hond | Ik Wist Het | En meer... ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Trap de voorjaarsvakantie af met ons Filmontbijt!

Geniet op zondag 20 februari weer van een heerlijk filmontbijt met aansluitend de vrolijke familiefilm Maya en het Gouden Ei. Leuk (en lekker) voor het hele gezin.

Info & Tickets →

Een dag vol leuke activiteiten met KidsmiX

Deze voorjaarsvakantie organiseren we op dinsdag 22 februari weer een gezellige KidsmiX. Een dag vol leuke activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar met afsluitend de bioscoopfilm Hopper en de Hamster der Duisternis. En dat allemaal voor een voordelige prijs!

Info & Tickets →

Filmagenda ⤵️

Ik Wist Het

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel. De film gaat over de eigenzinnige Mia die puur op intuïtie haar eigen bloemenwinkel opent en daar de man van haar dromen ontmoet.

> Tijden & Tickets

Clifford de Grote Rode Hond

De tiener Emily Elizabeth ontdekt een magische dierenbeschermer die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York...

> Tijden & Tickets

Death on the Nile

Hercule Poirots Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar, als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden.

> Tijden & Tickets

Hopper en de Hamster der Duisternis

Wanneer zijn oom, de grootste vijand van het Koninkrijk, ontsnapt uit de gevangenis en zijn vader van de troon dreigt te stoten, begint Hopper aan het avontuur van zijn leven. Samen met de slimme schildpad Abe en de stoere vechtsportexpert Meg doet hij er alles aan om het plan van zijn kwaadaardige oom te dwarsbomen.

> Tijden & Tickets

Maya en het Gouden Ei

Wanneer Maya hoort dat de koningin haar en Willy uit elkaar wil halen omdat ze weer eens chaos hebben gecreëerd in de bijenkorf, besluit Maya om met Willy op avontuur te gaan om de koningin te bewijzen dat ze wel samen te vertrouwen zijn.

> Tijden & Tickets
Films
Amélie – 20th anniversary
Monster Family 2
Sing 2 (NL)
Spider-Man: No Way Home

Binnenkort ⤵️

The Godfather 50th Anniversary

De filmklassieker The Godfather (1972) keert op donderdag 24 en zondag 27 februari eenmalig terug in de bioscoop van De Meerpaal. 'Na al die jaren nog steeds de beste misdaadfilm aller tijden', aldus onze filmprogrammeur Robin Wever.

> Tickets
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©