Bekijk en bestel: Malta herdenkingsmunt voor EuroPride 2023
Beste meneer / mevrouw Do
Een week na de bijzondere lancering van de COC herdenkingsmunt staat onze nieuwste uitgifte ook in het teken van diversiteit en inclusiviteit: de Malta herdenkingsmunt voor EuroPride 2023 is nu verkrijgbaar!

Ontdek een feestelijke munt voor een feestelijke moment: deze maand is het weer EuroPride en dit keer is Valletta, de hoofdstad van Malta, het toneel voor tal van feestelijke en leerzame events. Malta en EuroPride zijn een perfecte match, want deze dwergstaat staat hoog in de lijst van meest gay-friendly landen in Europa.

Kleurrijke uitgifte voor EuroPride
Bij de Malta 2 ½ euro 2023 ‘EuroPride Malta’ in coincard zijn zowel munt als coincard geïnspireerd door het officiële logo van EuroPride Valletta 2023. Het vrolijke design bevat zowel aan de voor- en keerzijde een regenboog, een kenmerkend symbool voor de LHBTI+ community. De Malta 10 euro 2023 ‘EuroPride Malta’ Zilver Prooflike is nog specialer: de munt heeft een gekleurd detail. De letters van het woord ‘PRIDE’ zijn zichtbaar in regenboogkleuren.  Beide munten zijn geslagen door de Koninklijke Nederlandse Munt, in opdracht van de Centrale Bank van Malta. Bestel uw favoriete uitgifte online!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Malta herdenkingsmunt voor EuroPride 2023
Bekijk en bestel: de Malta 2 ½ euro 2023 ‘EuroPride Malta’ in coincard
Bekijk en bestel: Malta 10 euro 2023 ‘EuroPride Malta’ Zilver Prooflike
Bekijk en bestel: 50 jaar erkenning COC Vijfje 2023
Bekijk en bestel: COC Gouden tientje
Bekijk en bestel: COC Zilver proof
Bekijk en bestel: COC BU coincard
Bekijk en bestel: COC UNC coincard
Privacy  •  Voorwaarden