Beste meneer / mevrouw Do
Vandaag gaat de European Week of Sport van start! Een week waarin er extra aandacht is voor het promoten van een gezonde levensstijl. Een levensstijl die discipline vereist, maar waar u ook heel veel voor terug krijgt. Bij de Koninklijke Nederlandse Munt hebben we door de jaren heen veel sportieve uitgiften gepresenteerd. Speciaal voor Sport Week zetten we ze nog eens voor u op een rij!

Sporticonen bij de Koninklijke Nederlandse Munt
Sport en Koninklijke Nederlandse Munt gaan hand in hand: we eren graag sporters die sportief Nederland op de kaart hebben gezet. Wat dacht u van de bijzondere Richard Krajicek-uitgifte? Ook van judoka-held Anton Geesink zijn er nog enkele bijzondere uitgiften beschikbaar. Natuurlijk mogen we alleskunner Jaap Eden niet vergeten. Niet alleen als wielrenner, maar ook als schaatser kende hij grote successen. Ook van het Fanny Blankers-Koen Vijfje vindt u ook nog een zeer gelimiteerd aantal in onze webshop.

Voor de Invictus Games in Den Haag sponsorden we niet alleen de medailles, maar brachten we ook een bijzondere set uit! En in samenwerking met de Mentelity Foundation brachten we onder andere een mooie coincard uit, ter ere van meervoudig paralympisch kampioen snowboarden Bibian Mentel. En zeer binnenkort komt er een nieuwe uitgifte van sportheld Sven Kramer. We houden u graag op de hoogte!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Jaap Eden
Bekijk en bestel: Fanny Blankers-Koen
Bekijk en bestel: Mentelity Foundation coincard
Bekijk en bestel: Invictus Games coincard
Bekijk en bestel: Anton Gesink
Bekijk en bestel: Richard Krajicek
Privacy  •  Voorwaarden