Een magische tijd met Mickey ✨‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 Maak een afspraak | Bekijk de webversie | Afmelden

Disneyland Paris

Vakantieganger

De 30e verjaardag van Disneyland®Paris wordt nog heldhaftiger en magischer tijdens de Grote Finale.


Droom groter, lach harder en laat je betoveren door bekroonde shows. Om de afsluiting van de 30e verjaardag van Disneyland Paris te vieren, kun je genieten van gloednieuwe shows en de terugkeer van klassiekers. Beleef vanaf 12 april de bekroonde avondshow Disney Dreams! waarbij voorafgaand Disney D-Light te zien zal zijn. Vier de Grote Finale mee t/m 30 september 2023.


Boek nu je verblijf bij één van onze reisagenten en profiteer van flexibele voorwaarden. Benieuwd waar je terecht kunt? Bekijk welke winkel geopend is bij jou in de buurt.

OP NAAR DISNEY!
Disneyland Paris

Disney Halloween Festival wordt griezeliger dan ooit in 2023

Laat je vanaf 1 oktober t/m 5 november betoveren door een geestige halloweensfeer met vrolijk grijnzende pompoenen, adembenemende decoraties, vrolijke skeletten en schattige geesten. Verschrikkeleuke momenten voor jong en oud.

ONTDEK MEER
Disneyland Paris

Disney Betoverende Kerst komt terug in 2023

Disney Betoverende Kerst komt terug van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024. Ontdek een betoverend wonderland met fonkelende straten, een gigantische kerstboom en natuurlijk... sneeuw.

ONTDEK MEER
Disneyland Paris

Profiteer van de flexibele voorwaarden

Boek je verblijf tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris en profiteer flexibele voorwaarden. Je kunt jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren, dit is het ideale moment om te boeken.

ONTDEK MEER

© Disney © MARVEL. Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd afhankelijk van de ontwikkeling van de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van de Franse overheid. Euro Disney is niet aansprakelijk voor de gevolgen hiervan op jouw verblijf of bezoek. Bezoek DisneylandParis.com voor de meest recente updates.

Human score  Trustpilot Stars  number of reviews  Trustpilot Logo