Vier het voorjaar bij de Echoput!
Rondom de bloesem van de eerste bomen hoor je het gezoem van druk bezige bijen. Door de nog met bladeren bedekte bodem vinden meer en meer wilde kruiden hun weg naar boven. De reeën worden geteld en intensief fluitende vogels wekken de indruk dat alle vogels dit jaar een ei leggen in maart of april. Het begint steeds meer te lijken op het voorjaar!

Alle reden om het voorjaar en begin van het nieuwe seizoen te vieren. In deze nieuwsbrief brengen wij u graag op de hoogte van onze mogelijkheden met Pasen, onze vernieuwde fitnessruimte en arrangementen om er op uit te gaan met de fiets, te voet of op de golfbaan.

Van harte nodigen wij u uit om dit voorjaar met ons te vieren. Heel graag tot ziens bij de Echoput!

Met vriendelijke groet, 

 
Karel Klosse en Diana Lodewijkx
Klik hier om onze arrangementen te bekijken
Vier Pasen in Hotel Restaurant de Echoput
Pasen is hét feest van een nieuw begin. Graag nodigen wij u dan ook uit om Pasen bij ons te komen vieren:

Op eerste Paasdag, zondag 21 april, kunt u traditiegetrouw genieten van onze Paaslunch. ’s Avonds serveren wij een heerlijk Paasmenu in Restaurant de Echoput. Het restaurant is op zondag 1 april vanaf 13.00 uur doorlopend geopend.

Uiteraard kunt u de Paasdagen combineren met een heerlijke overnachting in ons hotel. Geniet van de Veluwe en alle faciliteiten die de Echoput u te bieden heeft. 

Op Paaszondag zijn de kinderen van 12.00 uur tot 13.00 uur van harte welkom om Paaseieren te helpen zoeken.
Reserveer direct een tafel en/ of hotelkamer met Pasen
Een nieuw seizoen met een vernieuwde fitnessruimte
Vol trots presenteren wij dit nieuwe seizoen onze vernieuwde fitnessruimte. Zoals in al onze ruimtes hebben wij gezocht naar de manier om de ruimte een onderdeel te laten zijn van onze omgeving.

In de fitnessruimte hebben wij dit gevonden door een grote afbeelding van ons schitterende bos. Mocht het weer het dan ook niet toelaten om er dit voorjaar sportief op uit te trekken nodigen wij u graag uit om tijdens uw verblijf gebruik te maken van onze vernieuwde fitness faciliteiten!
Klik hier om onze arrangementen te bekijken
Vier het voorjaar door er sportief op uit te trekken
Mocht het weer het wel toe laten raden wij u zeker aan om het voorjaar te vieren door er sportief op uit te trekken.

Te voet, op de Veluwse Golfbaan in Hoog Soeren of per fiets, met diverse arrangementen bieden wij u graag de gelegenheid om optimaal van onze regio te genieten. Zoals met ons fietsarrangement bijvoorbeeld.


Heide, zandduinen en bossen. Talloze kilometers aan fietspaden bieden u de mogelijkheid om de Veluwe per fiets te verkennen.
Klik hier voor meer informatie over het Veluwe fietsarrangement
Social Echo's
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2019
Hotel & Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.


update your preferences 
unsubscribe from this list