De speciale arrangementen voor de feestdagen zijn bekend!
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
meer informatie
De mooiste tijd van het jaar
De tafel is prachtig gedekt en we genieten van een heerlijk diner. Toch doet er tijdens de feestdagen eigenlijk maar één ding ertoe: aandacht voor elkaar. Vier de decembermaand bij Bilderberg en kies voor een luxe kasteel, charmante stad of de prachtige natuur.
Vanaf € 311
per verblijf met twee personen
meer informatie
Knusse kerstdagen
3 hotels | 1 nacht

Hier in de natuur wacht een kerst vol ontspanning en rust. Maak samen een wandeling door een winters landschap en warm daarna op bij een knisperend haardvuur. Geniet van een luxe overnachting, feestelijk diner en meer. Het wordt een kerst vol charme en gezelligheid.
vanaf € 311 per verblijf met twee personen
meer informatie
Christmas in the City
3 hotels | 1 nacht

Struin door de prachtig versierde winkelstraten of bezoek één van de gezellige kerstmarkten. Warm op met een kop warme chocolademelk in een knus café en ervaar de feestelijke sfeer van de stad. Geniet met dit arrangement van een luxe overnachting, feestelijk diner en meer. 
vanaf € 311 per verblijf met twee personen
meer informatie
of vier kerst in een kasteel
Château Holtmühle
Tegelen | 1 nacht

Hoe vaak krijgt u de kans om de feestdagen te vieren in een historisch kasteel? Ervaar de charme van het château, in deze prachtige feestelijke setting. Geniet van een culinair diner in de gewelven van het kasteel, een luxe overnachting en een uitgebreid kerstontbijt. Het wordt een prachtige kerst!
vanaf € 360 per verblijf met twee personen
meer informatie
Kasteel Vaalsbroek
Vaals | 1 nacht

Ervaar een magische kerst bij Kasteel Vaalsbroek in het zuidelijkste puntje van Limburg, dat voor even omgetoverd wordt tot een sfeervolle kerstscène. Hier op het uitgestrekte landgoed, komen ontspanning en een feestelijke sfeer samen. Eén ding is zeker, deze tijd wordt onvergetelijk! 
vanaf € 538 per verblijf met twee personen
meer informatie
Een onvergetelijke decembermaand
Aan het eind van het jaar blikken we terug, op mooie, maar ook minder mooie momenten. En terwijl de avond langzaam ten einde loopt, valt het op hoe fijn het is om samen te zijn. En daar genieten wij dan weer van. Kerst wordt immers niet gevierd bij, maar mét Bilderberg.

Harro Menkhorst
General Man
ager Grand Hotel Wientjes

Heeft u vragen? Stel uw vraag en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Volg ons opFIin


* Vanwege een technische fout is het mogelijk dat wijzigingen in uw nieuwsbrieflidmaatschap niet correct zijn doorgevoerd. Onze excuses hiervoor; vanaf nu werkt alles weer naar behoren.