Vier Pinksteren in Veluwse luxe

Lieve gasten,

Terwijl wij op deze prachtige Moederdag een zonovergoten Hemelvaartweekend afsluiten, mogen wij alweer vooruit kijken naar het Pinksterweekend dat voor de deur staat.

Met opnieuw zonnig terrasweer in het verschiet, nodigen wij u van harte uit om te komen genieten van alle luxe die de Veluwse natuur te bieden heeft. Ons exclusieve Pinkster Arrangement belooft een mix van ontspanning, culinair genieten en de pracht van de natuur, speciaal voor u samengesteld.

Begin uw verblijf met een afternoon tea in onze terrastuin of Wildbar. Laat in de namiddag onze Hotel Manager Béla u meenemen voor een boswandeling door het majestueuze Kroondomein en geniet daarna van een 5-gangen Pinkstermenu in ons restaurant. Na een nacht in een van onze royale Echoput kamers, start uw volgende dag met een uitgebreid ontbijt met bubbels.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een heerlijk Pinksterweekend. Reserveer nu uw Pinkster Arrangement of 4-gangen Pinksterlunch!

Met gastvrije groet,
Het Echoput team

Pinkster Arrangement

Geef uw moeder, geliefde of uzelf een Echoput High Tea cadeau!

Wist u dat u zelf de waarde van een Echoput Cadeaucheque kunt bepalen? Naast de cadeaucheques via onze webshop, verzorgen wij ook graag een cadeaucheque voor uw arrangement op maat of Echoput High Tea.

U kunt uw bestelling of aanvraag doorgeven via onze website, per e-mail of telefoon. Ons team staat voor u klaar!

Cadeaubon bestellen

Met dit weer biedt onze terrastuin u ook diverse zakelijke mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld gastronomisch lunchen met uw zakelijke relaties maar niet de hele middag tafelen? Met onze Business Lunch serveren wij u binnen een uur een mooie 2-gangen lunch in ons restaurant. Voor slechts €49 per persoon, inclusief koffie/thee en friandises na.

De Echoput Business lunch is te reserveren op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op andere dagen verwelkomen wij u ook heel graag voor lunch, in onze Wildbar.

Direct reserveren

Tip! Tentoonstelling BLOOM
bij Paleis Het Loo

 
Heeft u al gehoord van de prachtige nieuwe tentoonstelling BLOOM bij onze buren van Paleis Het Loo?

Ervaar een zintuiglijke reis door de tijd met zeldzame bloemrijke kunstwerken die de pracht van het vernieuwde paleismuseum volledig tot leven brengen. Een echte 'reason to visit', perfect te combineren met een van onze royale culinaire arrangementen, zoals het Paleis Het Loo Arrangement.


HOTEL & RESTAURANT  |  MEETINGS & EVENTS  |  KOOKSTUDIO
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2024 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven