ELF Voetbal nieuwsbrief van 14-10-2021
Vier redenen om uit te kijken naar de Gelderse derby

De Gelderse derby is terug in de Eredivisie! De promotie van NEC bezorgde de neutrale voetbalsupporter een extra derby om naar uit te kijken. Voor de laatste editie moeten we terug naar april 2017, voor de voetbalwereld is dat een eeuwigheid. Wij geven je vier redenen om op zondag 17 oktober om 14.30 uur de televisie aan te zetten en te gaan kijken naar NEC – Vitesse.  


lees verder
Interview Denis Mahmudov: “iedereen is bij ons in het team gelijk”

Na zijn buitenlandse avonturen in Bulgarije, Armenië, Italië en België is Denis Mahmudov (31) dit seizoen actief in de Tweede Divisie bij sv TEC. De aanvaller heeft een indrukwekkend rijtje met veertien clubs achter zijn naam staan, maar niet eerder speelde hij in Nederland voor een Tweede Divisieclub. “Ik was na mijn buitenlandse avonturen weer toe aan voetballen in Nederland.”

lees verder
ELF Voetbal 10 met Marcus Pedersen, Yorbe Vertessen, Siem de Jong, Robert Lewandowski en meer

Met het veertigjarige jubileum in zicht is er weer een nieuwe ELF Voetbal verschenen. Nummer tien staat weer boordevol interessante interviews, leuke achtergrondverhalen, bekende rubrieken en interessante reportages. Maak kennis met Feyenoord-aanwinst Marcus Pedersen, met PSV-talent Yorbe Vertessen, youngstar Fodé Fofana, met oud-Ajax-talent Julian Rijkhoff die nu voor Borussia Dortmund vlamt en lees het bijzondere en emotionele verhaal van RKC Waalwijk-doelman Etiënne Vaessen.

lees verder
Hoe vergaat het de onlangs vertrokken Ajacieden tot dusver?

In de afgelopen transferperiode veranderden duizenden spelers van werkgever. Ook bij Ajax vonden mutaties plaats, zowel ingaand als uitgaand. Het nieuwe seizoen is inmiddels twee maanden onderweg. Hoog tijd om te kijken hoe de onlangs vertrokken Ajacieden het doen bij hun nieuwe club.  

lees verder
Interview Etiënne Vaessen: "Tijdens de worsteling zag ik plotseling een enorm mes"

Lange tijd schrok hij 's nachts herhaaldelijk wakker. Zag Etiënne Vaessen een mes op hem afkomen. Een nachtmerrie die het gevolg was van het moment dat hij als beveiliger van de Mediamarkt werd neergestoken. De gevolgen ziet de doelman van RKC Waalwijk altijd terug op zijn lichaam. Mentaal verdwijnt het litteken steeds verder naar de achtergrond. "Nieuwe spelers vragen vaak wat er is gebeurd als ik mijn shirt uittrek."

lees verder
Einde interlandbreak: zo pakken Ajax, PSV en Feyenoord de draad weer op

Na ruim een week maakt het interlandvoetbal weer plaats voor de reguliere competities. De Eredivisie begint alweer aan de achtste speelronde van het seizoen. Ook Ajax, PSV en Feyenoord komen het aankomende weekend in actie. Zo pakt de traditionele top drie de draad weer op. 

lees verder
Interview Kik Pierie: "Dit is een mooi moment om als mens completer te worden"

Het is nog niet het seizoen van Kik Pierie (21). De FC Twente-huurling kampt met een slepende rugblessure en zal dit kalenderjaar niet meer in actie komen. ELF Voetbal sprak de verdediger over de moeilijke periode die hij doormaakt.

lees verder
Tien jaar later: Hoe is het nu met de genomineerden voor de Golden Boy Award van 2011? (1)

Over een maand wordt de prijs voor het grootste talent op de Europese velden weer uitgereikt. Tien jaar geleden ging de prijs nog naar Mario Götze. Hoe is het nu met de spelers die met stemmen in de top zeventien eindigden van 2011?

lees verder
Interview Robert Lewandowski: "Arjen Robben is een legende"

41 doelpunten. Het productieve seizoen 2020/21 van Robert Lewandowski in de Bundesliga leverde in meerdere opzichten een record op. Zo mocht de Poolse doelpuntenmachine op 33-jarige leeftijd de ESM Gouden Schoen in ontvangst nemen. De goalgetter vindt absoluut niet dat hij hiermee zijn plafond heeft bereikt. "Leeftijd is maar een getal. Ik zal nooit zeggen dat ik goed genoeg ben."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Arsenal FC - Watford FC06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Chelsea FC - Burnley FC06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Everton FC - Tottenham Hotspur06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Manchester United - Manchester City06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
West Ham United - Liverpool FC06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Bekijk alle voetbalreizen