Vier de liefde met ons mee!
Valentijnsdag op 14 februari is de meest romantische dag van het jaar; een lichtpuntje vol romantiek. Deze 'dag van de liefde' willen wij dan ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Verras je geliefde met een Valentijnsdag Arrangement bij de Echoput! Maak een romantische boswandeling door de Kroondomeinen, geniet van een flesje Rosé Champagne op de kamer, verras je partner met een wellness pakket en schuif aan tafel bij kaarslicht voor een vijfgangen Valentijnsmenu, met veel liefde voor jullie bereid.
Ja, ik wil romantisch naar de Veluwe op Valentijnsdag!
  Wandelen op Kroondomein Het Loo
Wist u dat er vanuit Hotel de Echoput diverse wandelroutes starten? De Echoput bevindt zich op Kroondomein Het Loo, de grote 'achtertuin' van Paleis Het Loo.

Het gebied de Kroondomeinen beslaat 10.500 hectare en ligt midden op de Veluwe. Kroondomein Het Loo is opgedeeld in het Paleispark (gelegen tegen Paleis Het Loo aan en rondom slot Het Oude Loo) en de Koninklijke Houtvesterij (een uitgestrekt bos- en heidegebied dat gekenmerkt wordt door natuurschoon, stilte en rust). Met de Echoput liggen wij hier middenin!

Vanuit hier kunt u prachtig wandelen naar het idyllische dorpje Hoog Soeren en de aangrenzende Asselse Heide. Of naar "de Kathedraal", een kunstwerk van Marinus Boezem. Koningin Beatrix schonk dit kunstwerk, ter gelegenheid van haar 60e verjaardag, aan het Kroondomein om de verbondenheid van de Oranjes met dit unieke gebied te onderstrepen.
Klik hier voor een uitgebreide wandelkaart
Echoput (vergader)ruimte uitgelicht: De Salon
De Salon is een prachtige ruimte ideaal voor besloten lunch of diner, gelegen direct naast het restaurant.

De ruimte is tevens zeer geschikt om te vergaderen, voor een teambuilding of brainstormsessie. De ruimte ademt een warme sfeer uit met verschillende wildelementen. De schuifdeuren grenzen direct aan ons (buiten)terras met de mooie waterpartijen.

Kom gerust eens langs om deze of onze andere ruimtes te bezichtigen of neem contact op om uw inspiratievolle bijeenkomst te bespreken of in te plannen. Misschien wel met een uitgebreid diner of luxe overnachting.
Klik voor meer informatie over bijeenkomsten of private dining
 Social Echo's

Hotel | Restaurant | Kookschool
Culinaire Shop | Meetings & Events
Amersfoortseweg 86 7346 AA Hoog Soeren (Apeldoorn)
Tel. +31 (0)55-5191248
 www.echoput.nl
 reserveringen@echoput.nl
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2017
Hotel & Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.


update your preferences 
unsubscribe from this list