Wel vijf nieuwe Games deze week!!
 

 

Releases

Deze week kun je wel vijf nieuwe Games verwachten!!

Vandaag komt de eerste Game uit "Adventure Time: Pirates of the Enchiridion". In Adventure Time: Pirates of the Enchiridion zijn de hoofdpersonen Finn, Jake, BMO en Marceline door een vloedgolf van elkaar gescheiden. Het is jouw taak om de wereld af te zoeken om ze weer bij elkaar te brengen.
 

bekijk de trailer
 

Dinsdag 24 juli komen er wel vier Games uit waarom twee versies van Mega Man X Legacy Collection. Mega Man X Legacy Collection bevat de eerste vier Games van de Franchise,  nu geschikt voor de huidige generatie consoles.
 

Mega Man X Legacy Collection 2 bevat deel vijf tot en met acht!


De derde Game die dinsdag 24 juli uitkomt is "No Man's Sky". In No Man's Sky verken je in je eigen ruimteschip het universum.
 

De laatste Game die je dinsdag kunt verwachten is "The Banner Saga 3". The Banner Saga 3 is alweer het derde deel van deze tactische role-playing Game. De Noorse verhaallijnen worden hierin verder uitgebouwd.
 

 

Xbox Gift Kaarten

Ook het benodigde saldo voor al je Games haal je natuurlijk bij XboxLiveKaarten.nl:

   

 

Fortnite V-Bucks

Bij Xboxlivekaarten.nl kun je ook terecht voor je Fortnite V-Bucks.


 

FIFA 18 Punten

Bij Xboxlivekaarten.nl kun je ook terecht voor je FIFA 18 Punten
 

 

 

XboxLiveKaarten.nl is in het bezit van het Webshop Keurmerk en een SSL certificaat. Dit garandeert veilig en betrouwbaar shoppen bij een legale in Nederland geregistreerde Webwinkel.

Deze mailing wordt gelezen door 53.482 nieuwsbrief abonnees.

Xbox Live Gold abonnementen, Xbox Gift Cards, Windows Gift Cards, Xbox FIFA Points en EA Access abonnementen DIRECT digitaal geleverd!
Bezoek onze website

Xboxlivekaarten.nl: een onderneming van Warnaar Trading B.V.

XboxLiveKaarten.nl is in het bezit van het Webshop Keurmerk en een SSL certificaat. Dit garandeert veilig en betrouwbaar shoppen bij een legale in Nederland geregistreerde Webwinkel.

 

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.