ELF Voetbal nieuwsbrief van 04-10-2021
Vijf jaar later: de grootste veranderingen op de coëfficiëntenlijst

Het gaat goed met de Nederlandse competitie. Op de coëfficiëntenlijst blijft de Eredivisie maar stijgen. De Eredivisie behoort tot de grootste stijgers, maar er zijn competities die het nog beter deden. Dit zijn de zes grootste veranderingen sinds de lijst die aan het einde van 2016/2017 werd gepubliceerd.


lees verder
Sangaré, Geertruida en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 8

Speelronde nummer acht in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend.

lees verder
Dikke PANNA! Herfst Doeboek is uit: boordevol tips, strips, kleurplaten & puzzels

Het is bijna herfstvakantie. De periode dat veel kinderen vrij zijn, maar buiten voetballen steeds lastiger wordt. Denk aan regen, denk aan kortere dagen en de kou die steeds meer invloed op de weersomstandigheden krijgt. Een ideale gelegenheid om het PANNA! Herfst Doeboek erbij te pakken. Het dikke magazine is nu uit! Met veel tips op voetbalgebied van profvoetballers en -sters, leuke interviews, maar natuurlijk ook weer boordevol strips, kleurplaten en puzzels.

lees verder
Samenvatting Liverpool - Manchester City (2-2)

Liverpool en Manchester City hebben allebei twee punten verloren in de Engelse titelrace. De kampioenskandidaten kwamen in een onderling duel op Anfield niet verder dan een gelijkspel. Wel zorgden beide ploegen voor een geweldige wedstrijd met vier doelpunten. Bekijk hier de hoogtepunten van het duel. 

lees verder
Samenvatting Ajax - FC Utrecht (0-1)

FC Utrecht wachtte zondagmiddag een zware klus in de Eredivisie. De Domstedelingen moesten op bezoek bij het in bloedvorm verkerende Ajax. Toch wist de angstgegner van Ajax opnieuw te imponeren in een duel tegen de Amsterdammers. Met strijdlust en een uitstekend keepende Maarten Paes werden er drie punten meegenomen terug in de bus naar Utrecht. Django Warmerdam zorgde met een droge knal voor de doorslag. Check hier de samenvatting!

lees verder
Samenvatting Atletico Madrid - FC Barcelona (2-0)

Het avontuur van Ronald Koeman bij FC Barcelona lijkt te einde te zijn gekomen. De Nederlandse oefenmeester heeft het zwaar bij de noodlijdende topclub en verloor zaterdag ook nog eens kansloos de topper met Atletico Madrid. Nota bene Luis Suarez (die van Koeman mocht vertrekken) gooide de wedstrijd in het slot.

lees verder
Superelf Roy Beerens, Brabander met kalk aan de schoenen

Als klassieke vleugelaanvaller hield Roy Beerens graag het veld breed. Dat deed de 33-jarige Brabander in de shirts van PSV, NEC, sc Heerenveen, AZ, Hertha BSC, Reading en tot voor kort Vitesse. Ook speelde Beerens twee keer voor Oranje. Nu gaat hij werken voor het managementbureau van Dick van Burik. Zijn zoon Jairo speelt voor PSV Onder 14.

lees verder
Haïti, Comoren en Burundi: dit zijn de exotische internationals uit de Eredivisie

Sommige Eredivisiespelers reizen af naar de meest verre en bijzonder oorden om voor hun vaderland te kunnen spelen. Dit zijn de vijf meest bijzondere landen die Eredivisiespelers momenteel representeren.

lees verder
Interview Jeffrey Sarpong: "Ik kon veel lachen met Antoine Griezmann"

Woensdag knalde Antoine Griezmann hoogstpersoonlijk Atlético Madrid langs AC Milan in de Champions League. De Franse steraanvaller keerde deze zomer terug op het oude nest en is gebrand te vlammen. Jeffrey Sarpong speelde twee jaar samen met de held van het WK van 2018. "Ik kon veel met hem lachen. Als hij aan het zingen was bijvoorbeeld."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Real Madrid - CA Osasuna27-10-2021
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
P1 Travel
  
AC milan - Torino FC27-10-2021
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Manchester City - Crystal Palace30-10-2021
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Newcastle United - Chelsea FC30-10-2021
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Tottenham Hotspur - Manchester United30-10-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Bekijk alle voetbalreizen