Deze week de Release van wel VIJF Games!

Deze week VIJF nieuwe Games!!

Releases

Vandaag is het tijd voor de spannende Game, The Evil Within 2!! In deze Game kruip je in de huid van detective Sebastian Castellanos. Deze angstaanjagende Game is perfect voor Vrijdag de 13e!!

 

bekijk de trailer


De tweede Game die deze week uitkomt is Elex. Elex is een survival Game die zich afspeelt in een Post-Apocalyptische wereld. Deze Game is vanaf dinsdag 17 oktober verkrijgbaar!

 

bekijk de trailer

 

De tweede Game die dinsdag 17 oktober uitkomt is Roque Trooper Redux. Deze actie Game is gebaseerd op een stripboeken reeks.
 

 

bekijk de trailer 
 

De keus is groot aanstaande dinsdag! Ook South Park: The Fractured But Whole komt op dinsdag 17 oktober uit. South Park: The Fractured But Whole is het vervolg op  South Park: The Stick of Truth en draait op een superhelden team.
 

 

bekijk de trailer 
 

De laatste Game die je dinsdag verwachten kan is WWE 2K18! Deze sportieve Game draait uiteraard om  worstelen.

 

bekijk de trailer 

Het benodigde saldo voor deze en al je andere Games haal je natuurlijk bij XboxLiveKaarten.nl:

   

 

Xbox Game Pass

Je kunt bij Xboxlivekaarten.nl nu ook terecht voor de Xbox Game Pass!! Xboxlivekaarten.nl verkoopt deze Game Pass nu exclusief in de Benelux! Met de Xbox Game Pass heb je onbeperkt toegang tot ruim 100 games voor Xbox One en Xbox 360.  Je koopt de Games met 20% korting en krijg ook nog eens 10% op uitbreidingen voor Xbox One-Games zolang deze in de catalogus staan. Elke maand worden nieuwe Games toegevoegd. De Xbox Game Pass is alleen geschikt voor de Xbox One.
 

 

 

FIFA 18 Punten

Xboxlivekaarten.nl heeft ook FIFA 18 Punten
 

 

 

 

Xbox Live Gold Kaarten

Je Xbox Live Gold 3 of 12 maanden kun je uiteraard ook bij XboxLiveKaarten.nl halen.          

                                               

 

XboxLiveKaarten.nl is in het bezit van het Webshop Keurmerk en een SSL certificaat. Dit garandeert veilig en betrouwbaar shoppen bij een legale in Nederland geregistreerde Webwinkel.

Deze mailing wordt gelezen door 42.764 nieuwsbrief abonnees.

Xbox Live Gold abonnementen, Xbox Gift Cards, Windows Gift Cards, Xbox FIFA Points en EA Access abonnementen DIRECT digitaal geleverd!
Bezoek onze website

Xboxlivekaarten.nl: een onderneming van Warnaar Trading

XboxLiveKaarten.nl is in het bezit van het Webshop Keurmerk en een SSL certificaat. Dit garandeert veilig en betrouwbaar shoppen bij een legale in Nederland geregistreerde Webwinkel.

 

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.