ELF Voetbal nieuwsbrief van 23-11-2019
Vijf redenen waarom FC Utrecht - AZ dé wedstrijd van dit weekend is

Allemaal leuk en aardig, dat Ajax, PSV en Feyenoord. Wij adviseren deze Eredivisiespeelronde een ander affiche rood in uw agenda te omcirkelen. Vanavond om half zeven speelt FC Utrecht tegen AZ. Om deze vijf redenen is die wedstrijd extra interessant.


Lees verder
Sc Heerenveen helemaal geen fijne tegenstander voor ploeterend PSV

PSV kende een stroeve periode voor de interlandperiode. Nu Donyell Malen en Steven Bergwijn weer inzetbaar zijn, wordt verbetering verwacht. De Eindhovenaren treffen sc Heerenveen. Dat is, op basis van voorgaande ontmoetingen, helemaal geen makkelijke tegenstander.

Lees verder
Deze wedstrijden staan er voor de Europese tegenstanders van Ajax, AZ, Feyenoord en PSV op het programma

De interlandbreak is voorbij en de Europese competities worden dit weekeinde weer hervat. Zo ook de Eredivisie, waar de Europese deelnemers Ajax, AZ, Feyenoord allen in actie zullen komen. Ook de Europese tegenstanders van de Nederlandse clubs hebben een drukke week voor de boeg. Tegen deze tegenstanders zullen zij een generae repetitie af gaan werken.

Lees verder
Profiteer nu! Een gratis innovatieve bal bij een vader/zoon-abonnement!

Bij een 2-jarig dubbelabonnement op PANNA! Magazine en grote broer ELF voetbal ontvang je nu een Skillza football ter waarde van 129 euro!

Lees verder
De twintig wedstrijden van Teun Koopmeiners als aanvoerder

Zijn contract bij AZ is verlengd en opengebroken tot medio 2023. Natúúrlijk, zou je zeggen, want Teun Koopmeiners is de aanvoerder. Toch: dat kwam begin dit seizoen ook zomaar even op zijn bordje na het vertrek van Guus Til. Inmiddels weet men in Alkmaar niet beter.

Lees verder
Deze clubs jagen op de handtekening van zoekende Zlatan Ibrahimovic

Achttien maanden speelde Zlatan Ibrahimovic in de MLS. In die periode maakte de 38-jarige Zweed maar liefst 53 doelpunten. Er lijkt nog geen dalende lijn in de prestaties van Ibrahimovic te zitten en de transfervrije spits is alweer op zoek naar een nieuwe club. Bij welke club kunnen we Zlatan in januari terug gaan zien?

Lees verder
De vijftig van Depay: bij PSV en nu ook bij Lyon

Het zal niet lang meer duren voordat Memphis Depay voor het eerst meer dan vijftig goals voor een club produceert. De teller bij Olympique Lyon staat nu op evenveel als hij er bij PSV in alle competities in mikte: vijftig.

Lees verder
Elf, elf, elf: het rendement van Georginio Wijnaldum

Voor Georginio Wijnaldum staat zaterdag de hervatting van de Premier League op het programma tegen Crystal Palace. Na zijn heldendaden tegen Estland met drie treffers, wordt er ineens weer een andere rol van hem verwacht.

Lees verder
Dit kunnen de zeven 'Nederlanders' toevoegen aan Suriname

Suriname moet met zijn 150ste positie op de FIFA-wereldranglijst landen als Hongkong, Myanmar en Swaziland boven zich dulden. Maar de weg naar boven lijkt ingezet. Het land plaatste zich voor de Gold Cup en mag door een wetswijziging Surinaamse spelers met een Nederlands paspoort selecteren. Nigel Hasselbaink was de eerste, gisteren werden nog zeven spelers aangekondigd. Een blik op wat zij kunnen toevoegen.

Lees verder
Valencia CF - Real Madrid15-12-2019
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Atlético Madrid - CA Osasuna15-12-2019
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Espanyol Barcelona - Real Betis Sevilla15-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
Equipo Voetbalreizen
 
Sevilla FC - Villarreal CF15-12-2019
Equipo Voetbalreizen
  
Bayern München - Wolfsburg VfL17-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen