MOTO73 Nieuwsbrief
moto73 Border
MOTO73

VIJF TIPS

Motorrijden in de hitte

Heet, heter, heetst... we zijn het in Nederland eigenlijk niet gewend, maar het is echt zomer. Alleen lijkt het de komende tijd zelfs nog heter te worden. We zetten vijf tips voor je op een rij hoe je veilig met de motor op pad kunt met dit warme weer!

MOTO73

Nieuwe kleuren en aanpassingen

BMW: 2019-modellen bekend

Ze zitten absoluut niet stil in München. BMW toont ons halverwege 2018 al de modellen voor 2019. Wereldschokkend is het nieuws niet, hiervoor is het woord detailaanpassingen uitgevonden.

MOTO73

Icoon

BMW C1

Het is eigenlijk een kruising tussen een scooter, een motor en een kleine auto. Een CVT, autogordels en een dak boven je hoofd. We blikken terug op de iconische BMW C1.

MOTO73

TERUGBLIK

Pedrosa's toekomst is bekend

Onder de radar is Dani Pedrosa één van de meest succesvolle GP-coureurs ooit geworden, want ook al won hij nooit een titel in de Koningsklasse; een klasse apart is hij zeker. We kijken terug op een grootse carrière van een klein coureur.

MOTO73

'STOFFIG MAAR DONDERSMOOI!'

Dit was de Zwarte Cross 2018

De 22e editie van de Zwarte Cross is gekomen en gegaan en met 220.000 bezoekers over vier dagen, klopt het festival zichzelf - verdiend - op de borst. Zo veel jolijt zonder ook maar één noemenswaardig incident.

MOTO73

ADVERTORIAL

Goed op pad met MoHo Motorhotels

De tijd dat motorhotels louter schimmige, naar olie ruikende tentjes waren, ligt gelukkig achter ons. Al hebben we nog altijd niets tegen die fijne geur van motorolie!

moto73 Border
Volg MOTO73 ook op
MOTO73 - Instagram MOTO73 - Facebook MOTO73 - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer