En nog meer fijne berichten van Quest.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

4 redenen waarom je moet genieten van stress

Stress heeft een slechte naam. Wat wil je, als het burn-outs, hartaanvallen en depressies veroorzaakt. Maar het kan ook heel nuttig zijn. Zo beschermt het stresshormoon cortisol je tegen infecties en krijg je er een beter geheugen van.

 
 
Quest
 

Waren Nederlanders altijd al zulke grote vleeseters?

Nederlanders eten volgens een onderzoek van Wageningen Universiteit gemiddeld ruim 77 kilo vlees per jaar. Dat is het verbruik op basis van karkasgewicht, dus inclusief been en vet. Ongeveer de helft van dat gewicht verdwijnt als eetbaar vlees in onze mond. Lag de vleesconsumptie altijd al zo hoog?

 
 
Quest
 

Een avond vol plezier met de Quest Pubquiz voor thuis

Speciaal voor de echte pubquiz-fan: een kant-en-klaar spel waarmee spelers en quizmaster zich een avond kunnen uitleven. In ons nieuwe spel Quest Pubquiz voor thuis stellen wij de vragen, en mag jij ze beantwoorden. 'We hebben ons 2 uur lang vermaakt, het was een groot succes!', aldus een enthousiaste quizzer.
 
 
 
 
Quest
 

Gesponsord bericht

Hoe dichtbij zijn de ultragezonde designerbaby's?

Met een nieuwe knip- en plaktechnologie kunnen we een hele hoop aanpassen in ons DNA. Wat betekent dat voor de toekomst? Gaan we binnen afzienbare tijd designerbaby's maken? 

 
 
Quest
 

5 tips die je helpen om beter te slapen

De gemiddelde volwassene zou zo tussen de zeven en negen uur moeten tukken, maar dat lukt niet altijd. Heb je een beetje hulp nodig om in slaap te vallen? Lees dan deze tips voor een betere nachtrust.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Hoeveel kilo poep verlaat ons lichaam in ons leven?

Het aantal drollen dat je draait verschilt van week tot week. Ook het gewicht is niet altijd gelijk. Aan het eind van je leven heb je meer dan het gewicht van een olifant gekakt.