Kennisbanken E-installatie
Online versie
Vijf tips voor een veilige meterkast
Vanuit de markt komen regelmatig vragen wat is toegestaan om te installeren in de meterruimte. Daarom heeft NEN vijf basistips opgesteld die als richtlijn kunnen dienen om aan bewoners te communiceren.
Lees verder >
Verlichting van de thuiswerkplek
Door de coronapandemie wordt er steeds meer thuis gewerkt. Het is daarom belangrijk meer aandacht te schenken aan de thuiswerkplek. Goede verlichtingscondities zijn belangrijk voor het langdurig kunnen uitvoeren van werkzaamheden.
Lees verder >
Wel of geen aardlekbeveiliging toepassen?
Moet je nu wel of geen aardlekbeveiliging toepassen? Deze vraag is niet standaard met ja of nee te beantwoorden.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Energietransitie en veiligheid
De energietransitie resulteert in grote veranderingen voor meterruimte en groepenkast. Wat moet er gebeuren om risico's in de toekomst te beperken? 
Slimme onderhoudsarme verlichting voor logistiek centrum 
Het logistiek centrum van schoenleverancier vanHaren werd met ruim 11.000 vierkante meter uitgebreid om extra opslag te creëren voor 4,5 miljoen paar schoenen. 
Lees verder >
Meetinstrumenten & veilige zonnestroominstallaties
De Nederlandse daken vullen zich steeds meer met zonnepanelen. Daarbij is het van belang om een goede kwaliteit te waarborgen.
Lees verder >
Meer artikelen
(advertorial)
alt
Compleet en montage gereed!
Op een simpele, snelle manier de meest geschikte, complete en voordelige groepenkast voor een woning of kleine utiliteit kiezen? De keuze in GACIA- en SEP Europe groepenverdelers, modulaire componenten en aansluitmaterialen is groter dan ooit.
Blog
Kwaliteit pv-installatie is medebepalend voor risico op woningbrand
Steeds meer woningeigenaren wekken energie op door middel van zonnepanelen. Dat is goed nieuws voor het milieu, maar heeft als negatief bijeffect dat adviseurs en installateurs met onvoldoende kennis zich op deze markt begeven. 
Lees verder >
Overzichtsartikel
Meterruimten: de ins en outs
Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van de meterruimte? En welke normen spelen bij de meter- en groepenkast vooral een rol?
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright