Verwarming uit? Dat kan goed voor je zijn.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Hoe zwaar is het heelal?

Stel dat we dat fors uitdijende heelal van ons eens op een weegschaal zouden leggen. Hoe ver zou de teller dan doorslaan? Naar een één met hoeveel nullen?

 
 
Quest
 

Waarom komt sperma er soms met zo'n vaart uit?

Er zijn mannen die flink spuiten en er zijn mannen die alleen maar druipen. Maar de meeste mannen ervaren vooral veel variatie in de explosiviteit van hun zaadlozing. Hoe kan dat?

 
 
Quest
 

Cursus van Quest: (Nog) beter in bed

Wist je al dat Quest de onlinecursus (Nog) beter in bed heeft ontwikkeld over seks en alles wat erbij komt kijken? Je vergroot je kennis over de anatomie, opwinding, orgasmes, en sleur. Je leert hoe ‘zin krijgen’ werkt. En belangrijk: we geven je handvatten om te praten over wat je wel en niet lekker vindt in bed. Elke les bevat theorie, filmpjes, tips, vragen en opdrachten waarmee je zelf aan de slag kunt. Voor maar €19,95.

 
 
Quest
 

Zit er een diepere betekenis achter toeval?

Je moeder belt als je net aan haar zit te denken. Supertoevallig. Of zit er meer achter? En waarom willen we dat zo graag?

 
 
Quest
 

5 verrassende voordelen van de verwarming lager zetten

Door de huidige energiecrisis zetten we massaal de verwarming een standje lager. En dat zou weleens goed kunnen zijn voor onze gezondheid.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Waarom hebben we zo'n negatief beeld van asielzoekers?

Spandoeken, protesten en dode varkens. Asielzoekers wacht op veel plekken in ons land niet bepaald een warm welkom. Waarom zijn we zo bang voor ze?