Altijd op de eerste rij, Very VIP.
DoetSunday
Vijf voordelen van reizen met een camper

Amerika en Canada zijn perfecte bestemmingen voor een onvergetelijke roadtrip met een camper. Naast het gevoel van ultieme vrijheid, beschik je met jouw huisje op wielen over alle gemakken en kun je verblijven op prachtige plekken midden in de natuur. 
Midden in de natuur

Met een camper sta je op de meest bijzondere plekken midden in de natuur. Midden in de Nationale Parken, tussen de bomen, de bergen, langs een rivier, aan een meer. Wakker worden met onvergetelijke uitzichten. Vergeet ook niet ’s nachts uit de camper te gaan om de prachtige sterrenhemel te bewonderen.

Contact met andere kampeerders

Aangekomen op je camping, ontmoet je meteen je buren. Gezellig praatje maken bij het kampvuur en tips uitwisselen met elkaar om meer te weten te komen over de plekjes waar je zeker heen moet gaan!

Meer spullen mee

Na het ophalen van je camper meteen langs de Wallmart voor het halen van een supboard, fiets, rubberbootje, skateboard of speelgoed. Dit alles past gemakkelijk in je camper en jouw avontuurlijke en sportieve reis kan beginnen. 

Zelf op reis met een camper?
Bekijk ons aanbod
Huisje op wielen
Tijd voor een break! Met een camper kun je pauze houden waar je maar wilt. Op de meest mooie plekken even een sandwich maken in je keukentje, je stoeltje uitklappen en geniet van de omgeving.
Ideaal voor het hele gezin
Tijdens een langere reisdag zullen de kinderen zich niet vervelen. In een camper heb je alles bij de hand en kunnen de kinderen zichzelf vermaken. Lekker kleuren, spelen en spelletjes doen. Geen heimwee naar het speelgoed thuis, want alles is aanwezig in dit kleine huisje op wielen.
Altijd op de eerste rij, Very VIP.
Alle rechten voorbehouden Copyright © 2020 Doets Reizen
Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Bekijk online  |  Schrijf je uit