Hej John

BOSCH-værktøj til alle opgaver

Har du set BOSCH-avisen? Der er masser af stærke tilbud på lækkert BOSCH-værktøj til alle dine opgaver. Tjek den her og køb i din lokale STARK eller på STARK.dk


Tilbuddene gælder til og med tirsdag den 30. juni. 

"Vi kommer hurtigere i gang og hurtigere videre"

”Containeren gør arbejdsdagene nemmere for os, for vi kommer hurtigere i gang og hurtigere videre med opgaverne. Vi har sammen med STARK afstemt de varer, der skal være i den, for at løsningen matcher vores opgaver”. 


Daglige køreture efter alt lige fra søm og skruer til fugemasse og elværktøj, er en stor tidsrøver i hverdagen. Med en STARK Containerløsning får I en 10 eller 20 fods container på byggepladsen, som indeholder de varer, I bruger mest. 


Læs om, hvordan STARKs containerløsning gør hverdagen nemmere for tømrermester Michael Munksgårds og hans firma. Og kontakt din lokale STARK, hvis du vil høre mere om STARKs containerløsning.

Har du styr på sikkerheden ved reb-arbejde?

Arbejder du eller dine medarbejdere i højden? Arbejde fra højden i reb er omfattet af reglerne om særligt farligt arbejde. Kend vejledningen fra Arbejdstilsynet. Så mindsker du risikoen for fald og nedstyrtning, og undgår samtidig bøder. 


Find tøj og sikkerhedsudstyr her eller spørg i din lokale STARK – vi klæ’r dig på til opgaven.  

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: