Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Vil du vide, hvad din bolig er værd?

 
 

Uanset om du overvejer at sætte til salg eller bare gerne vil vide, hvad din bolig er værd, er vi klar til at hjælpe dig. Med et gratis Salgstjek får du en præcis vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked, hvor efterspørgslen på boliger til salg er enorm, og salgspriserne er de højeste i mange år.

Bestil Salgstjek og vind
Vil du vide, hvad din bolig er værd, så bestil et gratis Salgstjek - så får du svar på, hvad din bolig er værd. Lige nu kan du vinde et gavekort på 10.000 kr. til et valgfrit byggemarked, hvis du bestiller senest den 28. februar 2021.

Se reglerne

Regler for snerydning

 
 

Så er der igen risiko (eller chance alt efter temperament) for at vågne op til is og sne på fortovene, men hvem har egentlig ansvaret for at rydde fortovet for sne, fjerne istapper og salte veje?

Se, hvordan du sparer

Spar på varmeregningen i vinterkulden

 
 

Spar på varmeregningen ved at følge 8 nemme spareråd. Du vil måske blive overrasket over, hvor lidt der skal til for at opnå en bedre varmeøkonomi, uden at det behøver at give kolde stuer.

Få et kvikestimat

Få et hurtigt overblik over din boligs værdi

 
 

Vidste du, at du kan få din bolig vurderet online? Med et kvikestimat får du hurtigt og nemt en anslået salgsværdi af din bolig, som mægleren udarbejder i butikken ud fra sit indgående kendskab til lokalområdet, offentligt tilgængelige oplysninger og dine indtastninger. Så kan I altid lave en aftale om at mødes senere for en mere grundig gennemgang af din bolig.

Hvilken type bolig bor du i?
Villa/rækkehus
Ejerlejlighed
Andelsbolig
Leje
Andet
Ønsker ikke at svare
Lad mig høre mere

Der kan være penge at spare på din boligøkonomi

 
 

En god forbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre boligdrømme ud i livet. Få rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig - måske er der penge at spare.

Tilmeld køberkartotek

Find din drømmebolig

 
 

Tilmelder du dig EDC’s køberkartotek, får du løbende besked om nye boliger til salg på markedet, som matcher dine ønsker – både dem, der er til salg hos EDC og hos landets øvrige ejendomsmæglere.

Her er dine fordele:
* Én tilmelding dækker hele boligmarkedet
* Boligmatch fra alle landets ejendomsmæglere direkte i indbakken
* Adgang til diskretsager; dvs. boliger, hvor der ikke annonceres med, at de er til salg
* Stort overblik over alle boliger, der er til salg

Så kan du nemt holde dig ajour med nye boligtilbud fra alle landets ejendomsmæglere.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de senest solgte boliger i Varde. Skal vi også sælge din? Eller er du bare nysgerrig på, hvad den er værd? Så start med et gratis og uforpligtende Salgstjek.

 
Tilpassede nyheder
Vi tilpasser indholdet i vores nyhedsbreve efter dine interesser. Alt du skal gøre er at klikke her, og angive dine præferencer for indhold - så tilpasser vi indholdet til dig.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
4.5stjerner      9.3 ud af 10      35 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.