Nyhedsbrev fra EDC

Bestil gratis Salgstjek

Vil du vide, hvad din bolig er værd?

 
 

Så anbefaler vi et gratis Salgstjek. Her giver din lokale mægler dig svar på, hvor meget din bolig kan sælges for, og vi beregner også din økonomi ved et eventuelt salg. Skal du finde en ny bolig, hjælper vi dig også gerne videre i boligjagten.

Lige nu deltager du i konkurrencen om 3 stk. Beolit-højttalere fra B&O PLAY, hvis du bestiller et gratis Salgstjek inden den 5. december 2016.

Se mere

Danskernes husdrømme er nede på jorden

 
 

Det er hverken strandvejsvillaer eller stråtækt bondehusidyl, der står øverst på danskernes ønskeliste, når man spørger dem, hvordan drømmehuset ser ud. Selv med frit valg på alle hylder er det den nyere, energirigtige familie-villa i et plan, som flest vil foretrække at bo i.

Størst fremgang i salget af sommerhuse

Siden boligsalget var i bund i 2011, er det især sommerhusene, der gør sig bemærket med en flot fremgang i salget. Der er således solgt mere end dobbelt så mange sommerhuse i årets første 3 kvartaler i forhold til samme periode i 2011.

Størst fremgang i salget af sommerhuse
regionSyddanmark

Halloween er lig med slik, udklædning og græskar. Men hvorfor?

 
 

Halloween er en skik fra 8-900 før vor tidsregning, der fejrer overgangen til vinteren. Man troede, at ånderne steg op af graven og bevægede sig til dødsriget denne nat. Skikken blev senere slået sammen med den katolske Allesjælesdag, hvor tiggere gik fra dør til dør og bad om almisser. Det er det, der er blevet til børnenes 'slik eller ballade' i dag.

Udskårne græskarlygter har altid været en del af Halloween, og de skræmmende ansigter skulle holde ånderne væk. Af samme årsag begyndte folk at bruge uhyggelige udklædninger for at narre ånderne til at tro, at de også var en opstået ånd og undgå, at ånden ville gøre dem noget ondt.

Halloween kom til Danmark i 1990’erne og er siden blevet en festlig lejlighed for både børn og voksne. Glædelig Halloween!

Artikel fra BO BEDRE

 
 
 
 

Stylistens 6 geniale tricks til ophængning af billeder

En cool billedvæg ser altid ud, som om den var legende let at sætte op - som om billederne næsten hoppede op af sig selv. Men det kræver god sans for kompositioner.

Stylistens 6 geniale tricks til ophængning af billeder

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Aftal møde med Sydbank

Få friske øjne på din boligøkonomi

 
 

En god bankforbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre drømme ud i livet. EDC samarbejder med Sydbank, som tilbyder dig rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 
Slåenvej 6, Alslev
Ndr. Boulevard 20
Lupinvænget 3
Højvangsalle 11
Ndr. Boulevard 9

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde