Selvforkælelse på Imperial Hotel.
Se web-version her.
Den ultimative luksuspakke til dig
Trænger du til forkælelse? Glem alt om hverdagens stress og jag for en stund og oplev selvforkælelse i særklasse på 4-stjernet Imperial Hotel. Et flot og klassisk hotel med lyse værelser i byens kulturelle knudepunkt. Inviter din bedre halvdel med på romantisk ophold eller hold den ultimative tøsedag sammen med din gode veninde.

Når du træder indenfor på Imperial Hotel, venter en helt særlig oplevelse. Nyd en dag i hinandens selskab med kolde Gin & Tonics, mens I venter på den lækre Room Service middag i ægte Italiensk stil. Gør et varmt boblebad klar og forkæl jer selv med lækre badeprodukter fra Karmameju. Vågn op til dejlig morgenmad på værelset og nyd I ikke skal skynde jer at checke ud.
Særtilbuddet indeholder:
-
-
-
-
-

-
-
-
Overnatning i Junior Suite med boblebadekar
Badeprodukter fra Karmameju
Badekåbe og tøfler på værelset
Pre-dinner drinks & snacks: Gin & Tonic med Burts Chips
Room Service med Anti-pasti Misto inkl. brød og 1 flaske husets vin (vælg mellem rød, hvid eller rosé)
Chokolader
Room Service morgenmad inkl. omelet og 2 glas mousserende vin
Sen check ud til kl. 14:00
Pris pr. person i delt Junior Suite
DKK 1.095,-

Vil du afsted flere dage, kan du tilkøbe en ekstra nat for DKK 650,- pr. person. Søg blot på 2 dage, når du foretager din booking. En ekstra nat vil bestå af en overnatning inkl. morgenmad.

Vi har skabt de perfekte rammer for en dag i selvforkælelsens tegn til dig og en, du holder af. Book nu og glæd dig til at komme afsted.
Det med småt
Kig efter "SÆRTILBUD - Deluxe getaway" når du foretager din søgning. Dit særtilbud er tilgængeligt til og med den 23. juni 2021. Tilbuddet gælder ankomster fra dags dato til den 30. december 2021, og gælder et begrænset antal ophold. Tilbuddet skal bookes minimum 3 dage inden ankomst. Du kan annullere dit ophold 48 timer inden ankomst. Vi tager forbehold for udsolgte dage. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller et allerede booket ophold.

Vi henviser til senest opdaterede COVID-19 restriktioner på www.arp-hansen.dk.
Arp-Hansen Hotel Group
Følg os her:
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde her.
© Copyright 2020 Arp-Hansen Hotel Group