John

.
Se mailen i din browser



Vinterstemning

Vi er uge 7 og har det mest fantastiske vintervejr. Lyset er kommet tilbage og måske ser vi lidt mere optimistisk på verden. 

Corona til trods har vi helt vild gang i undervisningen på ArtAcademy.dk. To online malehold undervises intensivt, begge på 8 ugers forløb. Her får kursisterne boostet deres maleri individuelt med teknikker, sparring, kunsthistorie, øvelser og en hel del lektier. Og jeg skal da love, at de knokler. Der tales om farver, rum, dybde og perspektiv. Vi diskuterer liv i malerierne, fremtidens ønsker som kunstner, diskuterer om man bør have en malestil - eller om det er gammeldags, og så har jeg lavet en række interviews med kursister, kunstnere og - ja en enkelt revisor. Kursisterne følges tæt i de 8 uger kurset varer, og jeg slipper dem ikke bagefter, for i tilmeldingsgave fik de nemlig et års medlemsskab af ArtAcademy GULD, så jeg kan følge deres udvikling resten af året. 

Nåede du ikke med på holdet, så er det stadig muligt at smutte med på kurset Din kunst i fokus,som løber af stablen de næste uger. Vi startede i tirsdags, men du kan godt nå at følge med, hvis du lægger dig i selen. Læs mere og tilmeld dig her.  

Jeg rykker ved din kunst, og jeg er ikke nødvendigvis særlig flink - hele tiden. Tilgengæld ved du meget mere om kunst, om at male og om at udstille kunst, når du lukkes ud i samfundet igen, forhåbentlig efter coronaen...

IMG_E7222

Næste måned på ArtAcademy GULD.

Det er den smukkeste vinter i mange år. Sne, kraftigt lys og stærke kolde farver. Følg med de næste måneder, hvor jeg vil lære dig at male dette vinterlandskab i oliepastel og i akryl. Samtidig tager vi fat på både det naturalistiske maleri og mere ekspressive tolkninger. Så vil du udvikle dit landskabsmaleri, så er det her i gruppen sammen med hundredevis af andre dygtige malere. 

Som kunsthistoriker kan jeg ikke lade være, alt skal sættes i rammer, fordeles i - ismer fortælles som historier og opleves, så du ser dig selv som en del af den kunsthistoriske udvikling. Følg med på Art Academy GULD og bliv meget klogere på kunsten omkring dig, både før og nu. Tilmeld dig her. 

Lidt gratis guf til dig, som er interesseret i at tegne og male

Kender du os ikke helt, så tilmeld dig ARTBOOST her.  Med ArtBoost får du en gang om ugen et lille kunstnerisk indspark i din mailboks. - ArtBoost forsætter et helt år - og ja, det er naturligvis helt gratis. 

Vi mødes i det kreative rum. 

Nyd vinteren !

Christina Kjelsmark

.