‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i browser
søndag 18. december 2022 :  Anbefaler
 
 
Vincent Clerc møder ind til flere svære opgaver på sin første arbejdsdag næste år
Der ligger flere svære udfordringer og venter på Vincent Clerc, når han møder ind til første arbejdsdag som topchef i Maersk. Analytikere peger på tre tunge opgaver. 
Regeringsgrundlaget viser tydeligt blåt islæt i erhvervspolitikken
Regeringsgrundlaget er overordnet set ambitiøst og indeholder flere gode takter. Særligt kan erhvervslivet glæde sig over et større arbejdsudbud, men der er stadig lang vej igen for at skabe optimale forhold for virksomhederne, mener politisk redaktør og formand for brancheorganisation.
Direktør fratræder i ejendomsfond efter afsløringer om nepotisme
FINGRENE I FONDSMIDLER: Ejendomsadvokat fratræder som direktør i Drost Fonden, efter at EjendomsWatch har afdækket usædvanlig honorering af advokaten og dennes far. Bestyrelsesformand røber ikke, hvem der har taget initiativ til fratrædelsen, men vil nu samarbejde med Erhvervsstyrelsen omkring en granskning af fonden.
Klumme
 
Analyse: Gamle rød-grønne toner i ny rød-blå dragt
SVM-regeringens varslede overraskelser faldt ikke på energiområdet onsdag. Klimapolitikken spiller ikke længere førsteviolin, og energipolitikken ligner en fortsættelse af den hidtidige, selvom der gemmer sig et par potentielle overraskelser i regeringsgrundlaget.
Too Good To Go fortsætter strategi efter Preben Damgaards død
Det globale Too Good To Go skal videre efter Preben Damgaards død, men det bliver vanskeligt at finde en tilsvarende kapacitet, erkender Mette Lykke om iværksætteren, der var storinvestor i selskabet.
Øget kamp om statens advokatopgaver kan være på vej: "Det er rigtigt interessant"
”Vi står klar med gode tilbud, hvis vi får muligheden,” siger ledende partner for rival til Kammeradvokaten, efter den nye regering har forpligtet sig til at øge konkurrencen om statens advokatopgaver.
Drømmejobbet kom på tværs af planerne om en stilleperiode
Seed Capitals kommende ledende partner, Christian Brøndum, havde efter salget af Planday, hvor han var medejer og adm. direktør, planer om at holde en lang pause uden planlagt ende. Men da drømmejobbet bankede på, blev planerne ændret.
Ny regering kan blive dødsstødet for udskældt pristjek
Dannelsen af en ny SVM-regering svækker grundlaget for at videreføre granskningen af priserne i supermarkederne, som den tidligere regering satte i gang, mener erhvervsorganisationer. ”Jeg tænker, det er parkeret,” lyder det.
Scan Global udskyder planlagt ejerskifte
Det blev for dyrt at få en ny hovedejer ind hos det danske logistikselskab Scan Global Logistics, fortæller topchef til MobilityWatch. 
Biotekselskab lander investering på en halv milliard kroner: Vi er vokset fra en flok deltids-ansatte til snart 30 medarbejdere
Minervax udvikler en vaccinekandidat mod gruppe B-streptokokker, som der i dag ikke er en behandling for. Det har flere kapitalfonde og Den Europæiske Investeringsbank set lyset i, og givet biotekselskabet et økonomisk rygstød, der kan mærkes. 
Efter to år som fødevaremininster: "De nye kostråd blev en succes"
Tidligere fødevareminister Rasmus Prehn (S) ser tilbage og fremhæver nye kostråd og en bred landbrugsaftale som succeserne i sin tid på posten. 
Watch jobs
 
 
Kreditkonsulent til erhvervsområdet
 
 
 
Indbetalingsrådgiver med flair for kvalitet og drift
 
 
 
Senior Technical Sales Manager – Plant based “Ingredients Tomorrow”
 
 
 
Medarbejder til forretningsudvikling inden for investeringsområdet
 
 
 
Enterprise architect – byg bro mellem IT og forretning
 
 
 
Til vores hovedkontor søges en medarbejder til Backoffice Fonds
 
 
 
Erhvervsrådgiver til Erhverv Viborg
 
 
 
Kreditspecialist til Kreditstyring
 
 
 
Ny investeringsdirektør/partnerkandidat søges til Den Sociale Kapitalfond Invest
 
 
 
Revisor til intern revision i Ringkjøbing Landbobank
 
 
 
Senior Projekt Controller til agil portefølje
 
 
 
Investeringsrådgiver til Ringkøbing
 
 
 
Senior risikoanalytiker til fagligt stærkt team
 
 
 
Rådgivningsleder til kunderådgivning og salg - som kan motivere og skabe resultater
 
 
 
Er du vores nye pensionsrådgiver?
 
Se flere jobs