VincenteNews | Betalen met je selfie, Apple Watch vs Pebble, Blackberry seminar, innovatiereis naar E-stonia en ik eindig de vakantieperiode op Sail

3 years ago


Text only:

Betalen met je selfie, Apple Watch vs Pebble, Blackberry seminar, innovatiereis naar E-stonia, verslag vanaf Sail en genieten op het prachtige kindvriendelijke Menorca. 
View this email in your browser


John ,
Haat jij dat ook om na een top vakantie weer te beginnen? Ik heb nog een laatste week met zoonlief genoten op Menorca, ga nu als overgang naar Sail 2015 en ga volgende week naar mijn geweldige Blackberry evenement als overgang naar het echte worklife!
Tuesday 15.00 I invite you to a talk of the brilliant writer Jacquie McNish from 'Losing the signal' on the story of rise and fall of Blackberry. Must read top 10 on FT.com and great insights of the rise of the smartphone (English info)
Ik vergelijk de Apple Watch met de Pebble, samen met Pebble fan van het eerste uur Jan Prins. Wat is zijn eindoordeel?
Jan Prins organiseert naar aanleiding van het vernietigend rapport commissie Elias de innovatiereis naar Estland op 5-8 oktober. Het land waar overheid en ICT wél hand in hand gaan.  
Mastercard laat je betalen met je selfie en fingerprint. Nederland is het eerste land waar dit getest wordt. Een demo!
Amsterdam staat de komende dagen in het teken van Sail. Het grootste long range beacon event met een top pop up restaurant l'Invité.
Nu al verlangen naar volgend jaar. Ontdek de geheime plekken van Menorca, het kindvriendelijke eiland in Spanje waar ontzettend veel te beleven is. Een interview met de Menorca specialist. 
Bekijk de vorige edities en schrijf je in voor deze mailinglist
Scroll down to read this newsletter in any another language.


Kom ook naar mijn Blackberry seminar
Dinsdag is mijn seminar over de rise and fall van Blackberry en de opkomst van de smartphone. Special guest is Jacquie McNish, de schrijfster van Blackberry boek Losing the Signal. Ik sprak eerder met haar via Skype. Heerlijke manier om de zomer af te sluiten. Kom langs! Ik heb nog een paar kaarten beschikbaar.
Bekijk het interview met de schrijfster of lees het artikel


Innovatiereis naar E-stonia dat digitalisering heeft omarmd
Een innovatiereis naar Estland, oftewel E-stonia. Het land waar overheid en ICT hand in hand gaan, waar je zelfs als buitenlander een digitaal burgerschap kunt aanvragen en waar kinderen al vroeg leren programmeren. Dit naar aanleiding van een denktank georganiseerd door Jan Baan na het vernietigende rapport van de commissie Elias. 
Bekijk de video of lees het artikel


Sail 2015 innovatie en het popup restaurant
Gisteren gebruikte tienduizenden mensen de Sail app met long range iBeacons zodat je de juiste info kreeg over de boten. Ik sprak met iBeacon koning Ronald van Woensel over dit experiment. Daarna ging ik samen met o.a. Prins Bernard eten in het indrukwekkende pop up restaurant l'Invité dat voor vijf dagen op een brug is gebouwd.
Lees het artikel en bekijk de video's


Battle: Apple Watch vs Pebble Time
Jan Prins is Pebble fan van het eerste uur. Zelf weet ik nog niet goed wat ik vind van de Apple Watch. Ik laat Jan voor het eerst mijn Apple Watch uitproberen en vraag na een tijdje welke watch nu zijn voorkeur heeft. Mijn Apple Watch of zijn Pebble Time? De uitkomst zal je verbazen. 
Bekijk de video of lees het artikel


Mastercard laat je betalen met je selfie en fingerprint (NL & English)
English version in the news article. Mastercard maakt het mogelijk om betalingen te verrichten waarbij de identificatie verloopt aan de hand van een gezichtsscan of je vingerafdruk. De eerste grote test vindt plaats in Nederland. Waar Nederland en hoe zit het met de veiligheid van deze methodes? Ik sprak met ICS en security experts. 
Bekijk de video of lees het artikel


De geheime plekken van Menorca: prachtig en kindvriendelijk
Vorige week was ik in het prachtige Menorca dat vooral bekend staat als buggy eiland en het aflegt tegen Mallorca en Ibiza. Onterecht. Clarice de Bruin vertelt op haar site alles over het eiland en alle activiteiten. Ze heeft een uitermate leuke reisgids over dit eiland geschreven genaamd Reismaatje Menorca. .
Bekijk de video of lees het artikel
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Google Plus
Website
Email
English
العربية
Afrikaans
беларуская мова
български
català
中文(简体)
中文(繁體)
Hrvatski
Česky
Dansk
eesti keel
Suomi
Français
Deutsch
Ελληνική
हिन्दी
Magyar
Gaeilge
Indonesia
íslenska
Italiano
日本語
한국어
македонски јазик
بهاس ملايو
Malti
Norsk
Polski
Português
Português - Portugal
Română
Русский
Español
Kiswahili
Svenska
עברית
Lietuvių
latviešu
slovenčina
slovenščina
српски
ภาษาไทย
Türkçe
Filipino
украї́нська
Tiếng Việt
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018