VincenteNews | Boekreview over BlackBerry, Jan Baan over weeshuis India, Bitcoin Congres compilatie, Connected Jeep gehackt en de allerbeste e-reader

3 years ago


Text only:

Jan Baan over India en zijn weeshuis, Bitcoin Congres, Jeep gehackt, review BlackBerry boek, Kindle Voyage e-reader en de ICON A5 light plane gadget. 
View this email in your browser


Dear  John ,
I am still vacationing in Nantucket USA, the island where the 0.1% hangs out. I will start with an English item for the 15% of you who do not speak Dutch (it's not a language but a throat decease!).
June 24th we had a great English spoken conference about the Bitcoin and the effect of the blockchain on the (financial) business. A TED length compilation with subtitels if necessary. 
Als een van de eerste Blackberry evangelisten was 'Losing the signal' voor mij een geweldig boek. De complete rise and fall van Blackberry wordt hier beschreven. De auteur reageerde direct op mijn review 
Laatste item met Jan Baan. Hij is verliefd op india en begin en een weesthuis met duizenden kids die ook nog top educatieve resultaten halen. Hoe? Een andere kan van Jan Baan.
Shocking nieuws: Hackers slaagden erin om op afstand een rijdende Jeep te hacken. Hoe reageert een Jeep eigenaar hier op?
Op vakantie lees ik veel en om een boek goed te lezen heb je een goede e-reader nodig. Ik bespreek de goede (maar breekbare) e-reader van Amazon, de Kindle Voyage.
Ik sprak de investeerder in de De ICON A5, een prachtig 150.000 dollar light sport plane die je overal mee naartoe neemt. En in 20 uur heb je je vliegbrevet! 
Bekijk de vorige edities en schrijf je in voor deze mailinglist
Scroll down to read this newsletter in any another language.


Boek review: ‘Losing the signal’, de rise and fall van Blackberry
Een razend interessant boek over de rise and fall van Blackberry. Ze maakten ooit de populairste smartphone toestellen maar op een gegeven moment ging het heel snel bergafwaarts met het bedrijf. Wat ging er mis? Ik bespreek het Blackberry verhaal aan de hand van voorbeelden. De auteur reageerde direct op twitter 
Bekijk de video of lees het artikel


Jan Baan over zijn liefde voor India en zijn weeshuis
In het laatste deel van de reeks interviews met Jan Baan vertelt hij over zijn grote liefde India en het weeshuis dat hij hier heeft opgezet. Zo’n duizend kids doen het hier momenteel super goed. Hoe kijkt Jan Baan aan tegen educatie en welke lessen kan hij ons meegeven?
Bekijk de video of lees het artikel


ICON A5, de light plane gadget
De ICON A5 is een light sport plane van 250.000 dollar die je zo achter je auto hangt en je overal mee naartoe neemt. Het vliegtuig start vanaf de weg maar ook vanuit het water. En om ermee te vliegen heb je een relatief eenvoudige training nodig. 
Bekijk de video of lees het artikel


Bitcoin Congres compilation
What is the state of the Bitcoin? And why does the traditional business flock to the blockchain as a way to innovate the legacy systems. What is going to happen in the next 5 year. 
Find out in this TED length compilation with English subtitles.
Watch the video
 


Rijdende Jeep gehackt op de snelweg
Scary artikel op Wired. Hackers nemen op afstand een Jeep over die over de snelweg rijdt. De remmen en motoren reageren niet meer. Autofabrikanten zijn nu ook software developers en security is enorm belangrijk. Hoe ging de hack in zijn werk en hoe reageert een eigenaar van zo'n Jeep? 
Bekijk de video of lees het artikel


Review van de Kindle Voyage e-reader
Deze e-reader heeft een geweldige scherm wat het ook goed doet in de zon. Kindle heeft een geweldige digitale dienst, een goede batterij, maar hij is ook (zoals je ziet) erg breekbaar. Gelukkig is de service van Amazon uitstekend, maar vergeet niet om een goede verzekering erbij af te sluiten.
Bekijk de video of lees het artikel
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Google Plus
Website
Email
English
العربية
Afrikaans
беларуская мова
български
català
中文(简体)
中文(繁體)
Hrvatski
Česky
Dansk
eesti keel
Suomi
Français
Deutsch
Ελληνική
हिन्दी
Magyar
Gaeilge
Indonesia
íslenska
Italiano
日本語
한국어
македонски јазик
بهاس ملايو
Malti
Norsk
Polski
Português
Português - Portugal
Română
Русский
Español
Kiswahili
Svenska
עברית
Lietuvių
latviešu
slovenčina
slovenščina
српски
ภาษาไทย
Türkçe
Filipino
украї́нська
Tiếng Việt
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019