VincenteNews | Een week bomvol EV nieuws: De Model X, Tesla v7 software, Elon Musk opent 2e Tesla fabriek en Vereniging Elektrisch Rijders opgericht

3 years ago


Text only:

De Tesla Model X, de teleurstellende opening van de tweede Tesla fabriek, Elon Musk in het land, de Vereniging Elektrische Rijders is opgericht en de eerste elektrische toermotor. Oftewel: een nieuwsbrief bomvol EV-nieuws. 
View this email in your browser
John ,
Een complete elektrisch rijden nieuwsbrief met veel Tesla nieuws. Vorige week werd de tweede Tesla fabriek in Tilburg geopend waar Elon Musk een teleurstellend kort praatje hield. Maar dat maakte hij weer helemaal goed met de presentatie van de Model X. Ik kan er niks aan doen, maar ik moet hem toch hebben!
 
Bekijk de vorige edities en schrijf je in voor deze mailinglist
Scroll down to read this newsletter in any another language.


De Tesla Model X, ik moet hem hebben!
Elon Musk onthulde afgelopen dinsdagavond de Tesla Model X, de eerste elektrische SUV ter wereld. En hij was op dreef! Wat een prachtige auto!! Wat aan de buitenkant direct opvalt is dat hij hoog op zijn poten staat en dat het achterin twee vleugeldeuren heeft. Echt de geilste deuren ooit! Ik kan er niks aan doen, maar ik moet heb toch hebben!
Bekijk de video of lees het artikel


Gaan we na dieselgate massaal elektrisch rijden?
Dit onderwerp is vorige week een beetje ondergesneeuwd door al dat dieselgate geweld. Maar hoe ziet de toekomst van elektrisch rijden eruit? Wanneer gaan de prijzen van elektrische auto's omlaag en kunnen we massaal elektrisch gaan rijden? Ik bespreek het in RTL Z Today.
Bekijk de video of lees het artikel


In RTL Z Today over de eerste elektrische toermotor
De TU/e presenteerde een elektrische toermotor waar ze twee jaar aan hebben gebouwd. De STORM Pulse kan 380 km op een volle accu rijden en het opladen duurt slechts 38 minuten. Ze willen met deze motor in 80 dagen de wereld rond gaan reizen, oftewel 500 kilometer per dag afleggen. 
Bekijk de video of lees het artikel


Exclusief: Rit met Tesla software V7. Autonomous Driving in Nederland?!
Een testrit in een Tesla Model S met de nieuwe software, versie 7. Kan mijn Tesla dan eindelijk autonomous rijden? Ik laat zoveel mogelijk nieuwe functies zien en wat direct opvalt is dat je alles om je heen op het dashboard ziet. 
Bekijk de video of lees het artikel


Vereniging Elektrische Rijders opgericht. Meld je gratis aan
Elektrische rijders verenigd u! Samen met vijf EV-toppers heb ik de Vereniging Elektrisch Rijden opgericht. VER is dé ontmoetingsplek voor elektrische rijders met heel veel ervaring in de mobiliteitsbranche en veel ervaring met EV. De officiële presentatie is 6 oktober op Ecomobiel. Meld je gratis aan.
Bekijk de video of lees het artikel


Teleurstellende opening van Tesla fabriek Tilburg
De opening van de tweede Tesla fabriek in Tilburg was teleurstellend! Allereerst had je onze minister van EZ Henk Kamp. Een goede minister, maar zijn steenkolen Engels is om van te rillen. Daarna was het woord aan Elon Musk. Hij is zó doorgedraaid van al die bezoek aan alle hotemetoten in de wereld dat hij slechts 5 minuten aan het woord was en weinig zei. Zonde!
Bekijk de video of lees het artikel
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Google Plus
Website
Email
English
العربية
Afrikaans
беларуская мова
български
català
中文(简体)
中文(繁體)
Hrvatski
Česky
Dansk
eesti keel
Suomi
Français
Deutsch
Ελληνική
हिन्दी
Magyar
Gaeilge
Indonesia
íslenska
Italiano
日本語
한국어
македонски јазик
بهاس ملايو
Malti
Norsk
Polski
Português
Português - Portugal
Română
Русский
Español
Kiswahili
Svenska
עברית
Lietuvių
latviešu
slovenčina
slovenščina
српски
ภาษาไทย
Türkçe
Filipino
украї́нська
Tiếng Việt
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018