VincenteNews | Er rijden zelfrijdende auto's rond in hartje New York!

3 years ago


Text only:

Tesla software v7 is uit, de eerste zelfrijdende auto's rijden door New York. Hoe gaat CBR hier straks mee om? Verder: Wat kunnen we nog meer leren van Estland? Hoe leren we kids programmeren? En hoe gaat The Things Network wereldwijd een open IOT-netwerk bouwen?
View this email in your browser
John ,
Ik blik nogmaals terug op mijn enorm leerzame reis naar Estland. Maar uiteraard heb ik deze week veel aandacht voor de uitrol van de Tesla software-update met functies om de Tesla zelf te laten rijden en in te parkeren. De reacties van de ongelovige journalisten en dolenthousiaste auto-nerds zijn geweldig. Hoe gaat het CBR straks met dit soort innovatie om?
Bekijk de vorige edities en schrijf je in voor deze mailinglist
Scroll down to read this newsletter in any another language.


Tesla Software 7 is uit! Zelfrijdende auto’s in hartje New York
Tesla’s software-update is uit en wordt nu langzaam uitgerold. Met deze update kan de Tesla zelf op een rijstrook rijden, van baan wisselen door alleen het knipperlicht aan te zetten en ook zelf inparkeren. Dit levert grappige beelden op van ongelovige journalisten en enthousiaste auto-nerds.
Bekijk de video of lees het artikel


The Things Network wil een gratis wereldwijd IOT-netwerk
Wienke Giezeman is de oprichter van The Things Network. Hij wil een wereldwijd open IOT-netwerk bouwen. Hiervoor gaat hij goedkope gateways bouwen met een bereik van 5 kilometer en de mogelijkheid om 10.000 apparaten aan te sluiten. Er is interesse uit de hele wereld! 
Bekijk de video (EN) of lees het artikel


Hoe gaat CBR inspelen op innovatie in auto-industrie?
Ik gaf een presentatie bij het CBR, een organisatie die te maken krijgt met de enorme veranderingen in de autosector. Denk bijvoorbeeld aan de opkomst van de zelfrijdende auto. Hoe gaat het CBR om met innovatie, hoe zien toekomstige examens eruit en wat vonden ze van mijn presentatie?
Bekijk de video of lees het artikel


De deal tussen Estland en Uber en 3 Estse start-ups
Hoe gaat Estland om met bedrijven als Uber en AirBnb? Ze maken speciale afspraken met dit soort bedrijven. Maak ook kennis met drie start-ups uit Estland: Quretec houdt zich bezig met big data en health-care, ByteLife met cyberattacks en Codeborne bouwde een hub-systeem waarmee de energiemarkt werd gedereguleerd. 
Bekijk de video of lees het artikel


Amsterdam eWeek: Kids leren coden en 400 Google developers
Een mooie situatie tijdens de Amsterdam eWeek. In de ene zaal zaten 400 Google developers te werken aan nieuwe software. In de andere zaal leert Devoxx4kids kinderen programmeren met Minecraft, Java, Scratch en LEGO Mindstorms. 
Bekijk de video of lees het artikel


Al meer dan 500 leden voor Vereniging Elektrische Rijders
10 oktober was de kick-off van de Vereniging Elektrische Rijders. Dé ontmoetingsplek voor (toekomstige) EV-rijders. Over 20 jaar zal de helft van de auto's elektrisch zijn, wij vinden het enorm belangrijk om huidige en toekomstige EV-rijders aan elkaar te koppelen. We hebben nu meer dan 500 leden, wat hebben we al ontdekt?
Bekijk de video of lees het artikel
>> Word ook lid van VER
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Google Plus
Website
Email
English
العربية
Afrikaans
беларуская мова
български
català
中文(简体)
中文(繁體)
Hrvatski
Česky
Dansk
eesti keel
Suomi
Français
Deutsch
Ελληνική
हिन्दी
Magyar
Gaeilge
Indonesia
íslenska
Italiano
日本語
한국어
македонски јазик
بهاس ملايو
Malti
Norsk
Polski
Português
Português - Portugal
Română
Русский
Español
Kiswahili
Svenska
עברית
Lietuvių
latviešu
slovenčina
slovenščina
српски
ภาษาไทย
Türkçe
Filipino
украї́нська
Tiếng Việt
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018