VincenteNews | Giga 4K tv's, virtual reality en heel veel meer innovatie, de toekomst van tv kijken, tevreden Tesla rijder en de kracht van Groningen

3 years ago


Text only:

Ontzettend veel gadgets, het mega innovatie Groningen, 48 uur non-stop developen tijdens Battle of the Schools, disruptive innovation en kennis maken met tevreden Tesla rijder Jan. 
View this email in your browser
John ,
Ik presenteerde op WebWeek in Groningen en trof daar heel veel innovatie aan. Ik bekeek de nieuwste trends op het gebied van media broadcasting op IBC en was op tv bij Omroep Max en RTL Z om te praten over nieuwe gadgets. 
 
Bekijk de vorige edities en schrijf je in voor deze mailinglist
Scroll down to read this newsletter in any another language.


6000 smartphones meten aardbevingen in Groningen
In Groningen maken ze uit een bedreiging de Bevingsmeter.nl app die crowdsourced aardbevingen meet. De meetapparatuur en de NAM vertrouwen ze daar niet helemaal en dus wordt de eigen smartphone en de kracht van big data ingezet. Een van de vele voorbeelden van innovatie in de op-een-na meest innovatieve stad van het land. Ik praat er uitgebreid over in RTL Z today en spreek met de maker Stef van der Ziel 
Bekijk de video of lees het artikel


De ervaringen van Tesla rijder Jan van Vugt
Altijd leuk om andere Tesla rijders tegen te komen. Op weg naar Groningen kwam ik Jan van Vugt tegen met zijn mooie bruine Tesla. Naar eigen zeggen heb ik hem met mijn filmpjes overgehaald om een Tesla aan te schaffen. Zijn ervaringen na 30k.
Bekijk de video of lees het artikel


8 okt: Presentatie over disruptive innovation bij NextStep Benelux
Outsystems is een framework om snel business applicaties te maken (Rapid Application Delivery, RAD). Tijdens hun Nextstep Benelux bespreek ik als trendwatcher de grote gevolgen van nieuwe technologie voor ons leven, zowel zakelijk als privé en onderzoek ik ook hoe disruptive innovation het bedrijfsleven verandert en waarom IT nodig RADicaal moet innoveren. Kom op 8 oktober langs in Maarssen en wordt geïnspireerd!
Bekijk de video of lees het artikel


IBC: Ninja Assassin Box, Videostich VR, 2nd screen projecten en BBC IP Studio
Wat zijn de grote trends bij TV maken? Hoogtepunten van het International Broadcasting Congress. De jaarlijkse conferentie en beurs voor professionals in de media en entertainment sector. Met het maken van virtual reality, second screens, maken super 4K kwaliteit voor weinig geld en het begin van het einde van lineaire televisie. Ik praat er ook over met Peter van Zadelhof op RTLZ Today na 21min!
Lees het artikel en bekijk alle video's


Snelle demo van 10 gadgets bij Tijd voor Meldpunt
Elke maand ben ik als 'gadgetman' te gast bij Tijd voor Meldpunt. Ditmaal 10 gloednieuwe gadgets die te zien waren op IFA waaronder een super dun 4K-scherm van Sony,  een water, schok en zand bestendige smartphone van Alcatel, de laatste smartwatches en een mega trendy afstandsbediening uit Nederland.
Bekijk de video of lees het artikel


48 uur non-stop developen tijdens Battle of the Schools
Ik was op de Holland Webweek in Groningen en kreeg een rondleiding van Tijn tijdens de Battle of the Schools. 12 teams maken hier in 48 uur echte ICT en Multimedia opdrachten afkomstig uit het bedrijfsleven. 48 uur sluiten ze zichzelf op om voor zaterdag 9.00 uur een werkend prototype af te hebben. Zaterdag is de FINALE iedereen is welkom!
Bekijk de video of lees het artikel
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Google Plus
Website
Email
English
العربية
Afrikaans
беларуская мова
български
català
中文(简体)
中文(繁體)
Hrvatski
Česky
Dansk
eesti keel
Suomi
Français
Deutsch
Ελληνική
हिन्दी
Magyar
Gaeilge
Indonesia
íslenska
Italiano
日本語
한국어
македонски јазик
بهاس ملايو
Malti
Norsk
Polski
Português
Português - Portugal
Română
Русский
Español
Kiswahili
Svenska
עברית
Lietuvių
latviešu
slovenčina
slovenščina
српски
ภาษาไทย
Türkçe
Filipino
украї́нська
Tiếng Việt
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019